Şikayetleriniz

• Kullanıcı Forumsal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Öneriler ve Geri Bildirimler
Featured
Konu sahibi son olarak 26 gün önce görüldü
Merhaba,

Ben pek bu bölüme şikayet amaçlı gelmem. Çok nadir gelirim. Genelde konuşarak halletmeyi tercih ederim.

-Karşımdaki kişinin algı yeteneğinin yerlerde olması.
-Ben etiketlesem bile pozitif ve kırıcı olmamak ile beraber tamamen gülücük ile karşılıyorum. Herhangi bir niyet yok herkese karşı öyleyimdir ben. Ardından herhangi bir cevapta vermiyorum. O da tamamen insani duygularım dan oluşan bir şey.
-Defalarca negatif ve karşısındaki insana bilinçsiz, saygısızca yaklaşmasına rağmen biz yine de gereken sabrı bir yere kadar gösterdik. Hepimiz de çok şükür pozitif insanlarız ve art niyet barındırmıyoruz. Aksini düşünen engelleme panelinden engelleyebilir. Ben veya biz engellemiyoruz. Çünkü o saygısızlığı herkes görüyor. Görüp şikayet etmekte biz kullanıcılara düşer ki bu zat defalarca aynı şeyi yapmış olup cuzi bir cezalandırma ile uzaklaştırıldı. Yine aynı hareketlere devam etti.
-Tamamen 'bana dokunmayan yılan bin yaşasın' düşücesi ile forum içerisinde takılıyorum(z).
-Biz her defasında kimsenin bu tür konular da birinin banlanması taraftarı değiliz. Ama forum huzuru adı altında bir kuralınız var diye biliyorum. Bunu kişiselleştirmeden genelde her zaman genelleyerek konuşuyoruz ama sonuç ortada.

Her insanın bir sabrı var ve o sabır tükendiğinde doğacak şeyler den bahsetmem gerekmiyor sanırım. Biraz empati?

Bu yazdıklarım huri denen şahıs içindir. Umarım bu sefer ciddi bir tavır sergilenir. Birini pohpohlaması buna dahil olmaz umarım.:)
Merhaba Bahtiyar gerekli incelemeyi yapıcam sonrasında gereken neyse onu yapıcam merak etmeyin.

Alper beni şikayet eden olmuştu geçenlerde.
Regex denilen şahısa burda nasıl webmaster rankı verdiniz komik bir durum. Adam dolandırıcının teki.

oM4q8M.png

Link: Regex dolandırıcılığı

Regex denilen şahısa burda nasıl webmaster rankı verdiniz komik bir durum. Adam dolandırıcının teki.

oM4q8M.png

Bak komik çocuk, Regex mahlası IRC ve web dünyasında kolay kolay erişilemeyecek bir marka itibarıdır. 2005'ten bugüne sayısız kişi tanır, 5 haneli rakamlarda ticaretlerimiz gerçekleşmiştir. Sana WM Aracı gibi çoluk çocuk platformundan değil, R10 gibi kaliteli webmaster forumundan link sunalım.

https://www.r10.net/ucretli-vbullet...tleri-anahtar-teslim-tek-paket-tek-fiyat.html

Ad soyad, T.C. kimlik, GSM onaylı; mavi tikli doğrulanmış profildir. İstersen senin LazraiL üyeliğinin neden yasaklı olduğunu da buraya ben printscreen yapayım?

WM Aracı konusuna gelince, kişiyle anlaşmazlığımız sonucunda Psycho adlı moderatörün astığım astık kestiğim kestik tutumundan dolayı tarafımca gerekli karşılık verildiği için banlamıştır. Ortada ticari uyuşmazlık var, konu linkine üyeliği olup tıklayıp, ulaşabilen herkes bunu görebilir Aytaç efendi. IRCForumlari.com.tr'yi alakadar eden bir durum değildir, her platform kendi bağlamında değerlendirme konusu edilir.

Proxy üzerinden DDoS saldırılarını kesince şimdi de iftira mı atmaya başladın? Gel, benim alnım ak. Hiçbir zaman kalitemde, seviyemde, klasımda, kıratımda olmadın; olamazsın da.

Sen Lanet'in yaptığı temayı çalıp, altına design by Aytac yazmaya devam et. Ahahaha.

Bu şikâyeti yazmak için iki vBulletin konusu açtın diye başımıza adam mı kesildin? Önce bir programlama dili öğren, sonra belki seni adam yerine koyarım. Lamer seni.

Son düzenleme:

oM4q8M.png

Bak komik çocuk, Regex mahlası IRC ve web dünyasında kolay kolay erişilemeyecek bir marka itibarıdır. 2005'ten bugüne sayısız kişi tanır, 5 haneli rakamlarda ticaretlerimiz gerçekleşmiştir. Sana WM Aracı gibi çoluk çocuk platformundan değil, R10 gibi kaliteli webmaster forumundan link sunalım.

https://www.r10.net/ucretli-vbullet...tleri-anahtar-teslim-tek-paket-tek-fiyat.html

Ad soyad, T.C. kimlik, GSM onaylı; mavi tikli doğrulanmış profildir. İstersen senin LazraiL üyeliğinin neden yasaklı olduğunu da buraya ben printscreen yapayım?

WM Aracı konusuna gelince, kişiyle anlaşmazlığımız sonucunda Psycho adlı moderatörün astığım astık kestiğim kestik tutumundan dolayı tarafımca gerekli karşılık verildiği için banlamıştır. Ortada ticari uyuşmazlık var, konu linkine üyeliği olup tıklayıp, ulaşabilen herkes bunu görebilir Aytaç efendi. IRCForumlari.com.tr'yi alakadar eden bir durum değildir, her platform kendi bağlamında değerlendirme konusu edilir.

Proxy üzerinden DDoS saldırılarını kesince şimdi de iftira mı atmaya başladın? Gel, benim alnım ak. Hiçbir zaman kalitemde, seviyemde, klasımda, kıratımda olmadın; olamazsın da.

Sen Lanet'in yaptığı temayı çalıp, altına design by Aytac yazmaya devam et. Ahahaha.

Bu şikâyeti yazmak için iki vBulletin konusu açtın diye başımıza adam mı kesildin? Önce bir programlama dili öğren, sonra belki seni adam yerine koyarım. Lamer seni.

Merhaba arkadaslar ;

Diger platformlardaki dogru/ yanlis yapilan davranislar sizide bizide ilgilendirmez.

Aranizdaki sahsi meseleleri buraya yansitmazsaniz sevinirim. Forumun isleyis yapisiyla alakali bir probleminiz yoksa konuya yazmaya devam etmeyelim.

Gene durmaksızın forumdan çıkarılıyoruz. Bakın sinirleniyorum!

juju forumdan kimse çıkarmaz. Kullanıcı adı - şifre yazdığın yerin altında beni hatırla kutucuğu vardır. Ona basıp giriş yaparsan forumdan çıkmazsın :)

Gene durmaksızın forumdan çıkarılıyoruz. Bakın sinirleniyorum!

juju forumdan kimse çıkarmaz. Kullanıcı adı - şifre yazdığın yerin altında beni hatırla kutucuğu vardır. Ona basıp giriş yaparsan forumdan çıkmazsın :)

Merhaba ;

Malum yogun saldiri aliyoruz. Bu yuzden “mecburen” bazi guvenlik tedbirleri aldik. Login olurken “Beni Hatırla” kutucugunu isaretlerseniz bu sorunla karsilasmazsiniz.

AppendiX tesekkurler

Sevgili AppendiX, forumdan kimsenin çıkarmadığını ve saldırı nedeniyle gerçekleştiğini elbette ben de biliyorum. Ancak bu durum biraz can sıkıcı. Az önce mesajı aynı yazdım ama ben yazana kadar tekrar atmış olduğu için bu mesajı tekrar yazmak zorunda kaldım. Tahmin edersin ki biraz sinir bozucu. Kısa zamanda çözüm bulmanız dileği ile. Neydi selam ve dua ile miydi? Bunu esekherif'e bilahare soracağım.

Saygideger juju hanim. Bende ayni problemi yasadim, tarayici gecmisinizi temilerseniz sorun cozulecektir sayet cozulmezse tekrar yazi hususi olarak ilgilenecegim :)

Merhaba,

Aytac adlı üyeden şikâyetçiyim.

Açmış olduğu; https://www.ircforumlari.com.tr/mirc-scripting-lansman/9728-mirc-script-arsivi.html bağlantısında bulunan, sözde mIRC Script arşivini sunduğu dosyalarda zararlı yazılım bulunmaktadır. Yaptığımız analizler doğrultusunda trojan ya da logger olabileceğini düşünüyorum.

Kanıt:
Mt0uGz.jpg
VirusTotal çıktısı bu şekildedir. Konu hakkında beni bilgilendirdiği için; S4S dostuma teşekkür ederim.

Forum içi bir etiğe aykırılıktan öte, zararlı davranış olması hasebiyle IRCForumlari.com.tr kullanıcılarının bilgisayarlarına zarar vermeye yönelik, IRCForumlari.com.tr içerisinde bu şekildeki bir paylaşımda bulunduğu için forumdan süresiz uzaklaştırılmasını talep ediyorum. Gereğinin yapılmasını arz ederim.

Saygılarımla

Merhaba,

Aytac adlı üyeden şikâyetçiyim.

Açmış olduğu; https://www.ircforumlari.com.tr/mirc-scripting-lansman/9728-mirc-script-arsivi.html bağlantısında bulunan, sözde mIRC Script arşivini sunduğu dosyalarda zararlı yazılım bulunmaktadır. Yaptığımız analizler doğrultusunda trojan ya da logger olabileceğini düşünüyorum.

Kanıt:
Mt0uGz.jpg
VirusTotal çıktısı bu şekildedir. Konu hakkında beni bilgilendirdiği için; S4S dostuma teşekkür ederim.

Forum içi bir etiğe aykırılıktan öte, zararlı davranış olması hasebiyle IRCForumlari.com.tr kullanıcılarının bilgisayarlarına zarar vermeye yönelik, IRCForumlari.com.tr içerisinde bu şekildeki bir paylaşımda bulunduğu için forumdan süresiz uzaklaştırılmasını talep ediyorum. Gereğinin yapılmasını arz ederim.

Saygılarımla

Merhaba ;

Gerekli incelemeler yapilip buradan bilgilendirme gecilecektir.

Verdiginiz bilgilerin dogrulugu veya yanlisligindan dogrudan sorumlu olacaginizi bilmenizi isterim. Sahis zararli yazilim yuklediyse forumdan suresiz olarak uzaklastirilacaktir. Diger turlu iftira oldugu icin sizin hakkinizda maalesef islem yapilir.

Saygilar sevgiler.

Merhaba ;

Gerekli incelemeler yapilip buradan bilgilendirme gecilecektir.

Verdiginiz bilgilerin dogrulugu veya yanlisligindan dogrudan sorumlu olacaginizi bilmenizi isterim. Sahis zararli yazilim yuklediyse forumdan suresiz olarak uzaklastirilacaktir. Diger turlu iftira oldugu icin sizin hakkinizda maalesef islem yapilir.

Saygilar sevgiler.

Ben VirusTotal'in yalancısıyım. Zararlı yazılım olmasa VirusTotal o şekilde bir sonuç göstermez.

Bu arada; bu konunun #22 numaralı gönderisinde, her ne kadar forum dışında yaşandığı için şikâyet işleme alınmamış ve gereken yanıt verilmiş olsa bile, ilgili kişi şahsıma iftira atmıştır. Şöyle ki; normalde "forum/sikayetim-var/regex-isimli-kullanicidan-sikayetciyim-571330.html" şeklinde tanımlı olup içerisinde hiçbir bu sıfata nail ibare geçmeyen şikâyet konusunun, buraya linkini "Regex dolandırıcılığı" şeklinde yapıştırarak (yani başlığını öyle adlandırmış) sunduğunda iftira nedeniyle herhangi bir ceza almadı.

Somut olarak açıklamam gerekirse;

PHP:
[B]Link:[/B] [URL="https://wmaraci.com/forum/sikayetim-var/regex-isimli-kullanicidan-sikayetciyim-571330.html"]Regex dolandırıcılığı[/URL]

Kişinin yazdığı kendi kafasına göre ayarladığı başlık ve sitenin normalindeki başlık bu şekilde. Adaletinize güvenerek bunu da belirtmek istedim.

Regex size hem konu basligindan hem ozel mesaj yolu ile sikayet konusunun silinmesi durumunda tarafsizlik ilkesine golge dusecegi, ayni sekilde gereken cevabinda beyefendiye verildigini biliyorsunuz.
Neo nickli arkadasimiz forumun guvenlik sorumlusu. Kendisi bu konularda uzmandir, gerekli tahkikati yapip sonucu paylasacagiz.

Regex size hem konu basligindan hem ozel mesaj yolu ile sikayet konusunun silinmesi durumunda tarafsizlik ilkesine golge dusecegi, ayni sekilde gereken cevabinda beyefendiye verildigini biliyorsunuz.
Neo nickli arkadasimiz forumun guvenlik sorumlusu. Kendisi bu konularda uzmandir, gerekli tahkikati yapip sonucu paylasacagiz.

Evet biliyorum, zaten buna itirazım yok. Sadece ben VirusTotal çıktısını paylaştığım halde haksız çıkacak olursam iftira atmış sayılacağıma göre o kişinin de orada şahsıma o şekildeki bir ibare kullandığının iftira kapsamına girmesi nedeniyle gereken cezayı alması gerektiğini söylemek istedim. İlgili platformda açılan konunun başlığıyla onun buraya yazıyı kendisinin değiştirdiği başlık örtüşmüyor.

Neo'yu bilirim, 2010 yıllarında kendisi bir hosting firmasının sahibiyken IRCd hosting almışlığım vardır. Yapacağı araştırma sonucu kararı benim için güven telkin edecektir. Aynı şekilde sizin adaletinize de güvendiğimi belirttiğimden beklemedeyim.

Kesinlikle tarafsızlığa gölge düşmesini istemediğim için şikâyetimi özelden bildirmek yerine burada dile getirmeyi yeğledim. Amacım kişisel bir husumet gütmek değil, sadece VirusTotal tarafından gösterilen sonuca dayanarak kullanıcıların bilgisayarlarına zarar verilmesinin önüne geçmektir.

Haddim Olmayarak Gerekli Bir İncelemede Ben Yaptım Alper Hocama İletmek İsterim mega.nz ye yüklenen dosyalarda virüs trojan kötü yazılım varmı diye taratarak yükleyemeyiz yüklemiyorda zaten. Googlenin Kendi Koruması Açık Olduğunda Gizli Yazılımları Trojan veya Virüs Olarak Algılayıp Direk Silebiliyor İndirmeden!
Regex Bir Yerde Çok Haklı Aytac ın Paylaştığı Link Scriptlerinde Bazılarında Korumaya Takılıyor Doğrudur Zira Eski Sürüm mIRC exe lerden Kaynaklı Olsa Gerek.

Burda Demek İstediğim Regex Haklıdır Aytac Haksızdır Manası Değil Yanlış Anlaşılmasın Diye Yazdım Tespit Doğru Ama Yanlış Olan Şu Dosyaları Vinrardan Çıkarttığınızda Hangi Dosyada Virüs Algısı Varsa Onu Direk Siliyor, Yada İndirmiyor.
Aytac ında Gerekli Çalışmayı Tekrar Yaparak Dosyalardan exeleri silerek ve tarıyarak tekrar paylaşmasının gerektiğini düşünüyorum enazından yanlış anlaşılmanın önüne geçe bilir kanaatindeyim

iyi akşamlar herkese kusurum olduysa affola.

Son düzenleme:
Arkadaslar gerekli incelemeler titizlikle yapiliyor, bu konu hakkinda arastirmalarimiz bitene kadar musterih olunuz. Konuya israrla yazanlarin mesajlarini silecegim.

Merhaba arkadaslar.

Dosyalari 3 farkli antivirus ile taradim.

Kaspersky premuim, avast premium ve avg standart ile her biriyle 3 kere tarama yaptim. Dosyalarda herhangi bir viruse rastlanmamistir, bazi antivirus programlari uyari verebilir. Bunlarin cogu eski surum mirc scriptler oldugu icin bazi antiviruslerde uyari verebilir. Bu konuya dahil olmadan once bu aciklamayi yonetici arkadaslara yapmistim eski surum olduklari icin uyari verebilir.
Regex tam emin olmadan Aytac nickli uyeyi tohmet altinda biraktiginiz icin forum yonetimi tarafindan size verilen “Webmaster “ ranki alinmistir. Konuya yazmaya devam ederseniz yazilariniz silinecektir. Aranizdaki ikili problemleri foruma yansitmaya devam ederseniz uzulerek soyleyecegim ki sizi uzaklastiracagim, tesekkurler.

2 dk içerisinde saydım 14 defa giriÅŸ yaptım. Sebep; Åu iki üç gündür ana sayfada F5 ile yenilediÄŸimde, ya da her hangi bir konuya tıkladığımda, ya da yorum yapacağımda, ya da bir beÄŸeni tuÅŸuna bile tıklayacağımda her defasında her hareketimde giriÅŸ yapmaktan yeminle bıktım artık dile getireyeyim dedim..

• Beğen
Tepkiler: Sux
Şunu gönderen kadar bile canım sıktı giriş yapmaktna düzenle diyorum imkanımı var ondan buraya yazıyorum tekrar birleştirirsiniz sinirimiz bozdu artık :) komik

2 dk içerisinde saydım 14 defa giriÅŸ yaptım. Sebep; Åu iki üç gündür ana sayfada F5 ile yenilediÄŸimde, ya da her hangi bir konuya tıkladığımda, ya da yorum yapacağımda, ya da bir beÄŸeni tuÅŸuna bile tıklayacağımda her defasında her hareketimde giriÅŸ yapmaktan yeminle bıktım artık dile getireyeyim dedim..

Şunu gönderen kadar bile canım sıktı giriş yapmaktna düzenle diyorum imkanımı var ondan buraya yazıyorum tekrar birleştirirsiniz sinirimiz bozdu artık :) komik

Merhaba ;

Saygideger Know login olurken “ Beni Hatirla “ kutucugunu isaretlemeniz mumkun mu? Birde o sekilde denesek. Cloudfire korumasindan dolayi vbulletinin bazi ozellikleri devre disi kaliyor maalesef.

Geri