Şikayetleriniz

• Kullanıcı Forumsal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Öneriler ve Geri Bildirimler
Featured
Konu sahibi son olarak 25 gün önce görüldü
Ben şifremi hatırlasın istemediğim halde beni hatırla diye çıkıyor. Bu durum benden mi kaynaklı forumdan mı?

Ben şifremi hatırlasın istemediğim halde beni hatırla diye çıkıyor. Bu durum benden mi kaynaklı forumdan mı?

Sevgili huri Beni hatırla kutucuğunu işaretleyin, eğer sorununuz çözülmese o zaman sorun kullandığınız choreme sayfasından veya kullandığınız telefondan kaynaklı olabilir. Forumda herhangibi bir sorun yok bilginiz olsun.

O kutucuk giriş yaparken kendinden tikli gelse ekrana sorun olmaz aslında, üyeleri atmaz.

Foruma Yeni eklenmis huri

Cloudfire korumasindan dolayi beni hatirla otomatik isaretli, o sekilde ayarlandi. Diger turlu forumdan atiyor saldiri aninda.

Kurallar dahilinde uye her soruya cevap vermek zorunda degil. Bahtiyar huri ikili diyalog iceren mesajlarinizi sildim.

Sahis konuyu sabote etmeye devam ederse islem yapilir.

Merhaba,

Doğru yere yazıyorumdur umarım.

Etiket yaparken bazı nikleri kopyala yapıştır da yapsam etiketleyemiyorum, neden olabilir acaba?

Mesala @X

• Beğen
Tepkiler: X
Merhaba,

Doğru yere yazıyorumdur umarım.

Etiket yaparken bazı nikleri kopyala yapıştır da yapsam etiketleyemiyorum, neden olabilir acaba?

Mesala @X

Merhaba Lefty @X nicki tek haneli olduğu için etiketlenmiyor onada bakıcaktık şimdi bakayım onada onunda etiketlenmeye hakkı var!
Diğer etiketleyemediğin nickleri özelden iletirmisin bana sana zahmet?
Birde kopyalamak yerine direk yazarsan daha sağlıklı olur.

Merhaba Lefty @X nicki tek haneli olduğu için etiketlenmiyor onada bakıcaktık şimdi bakayım onada onunda etiketlenmeye hakkı var!
Diğer etiketleyemediğin nickleri özelden iletirmisin bana sana zahmet?
Birde kopyalamak yerine direk yazarsan daha sağlıklı olur.

Teşekkür ederim. Ay etiketlenmedi mesela "Bugün en sevdiğiniz üye " başlığında ve her şekilde denedim ancak şimdi de oldu galiba, acaba başlığa göre değişiyor mu?

Teşekkür ederim. Ay etiketlenmedi mesela "Bugün en sevdiğiniz üye " başlığında ve her şekilde denedim ancak şimdi de oldu galiba, acaba başlığa göre değişiyor mu?

Zannetmiyorum. Kopyalamak yerine @ işaretinden sonra nicki direk yazarsanız sorun olmaz.

Burdan tüm yetkililere sesleniyorum foruma giremiyorum benim sorunumu çözün artık. @x

Sari arkaplanli, beyaz oklu, radyo butonumuz bizi IP adresi bulunamayan bir server'a yonlendiriyor... Firsat bulunca ilgilenir misiniz?

Forum mu yavas?
Yoksa bende mi hata?

Forum çok yavaş. Bir konudan başka bir konuya geçene kadar çay demleyip içiyorum.

Sari arkaplanli, beyaz oklu, radyo butonumuz bizi IP adresi bulunamayan bir server'a yonlendiriyor... Firsat bulunca ilgilenir misiniz?

Birlesim sonrasi o kalmis, Adem ilgileniyor, tesekkurler.

100 x 60 imza boyutu nedir yahu? 2-3 katına çıkartın bari.​

siLex uygun gorursr düzenler, tesekkurler.

Forum mu yavas?
Yoksa bende mi hata?

Forum çok yavaş. Bir konudan başka bir konuya geçene kadar çay demleyip içiyorum.

Biraz kalabalik geldiniz :) Bazi ayarlamalar yapiyoruz gun icersinde tamamlanacaktir, kisa kisa kapanmalar yasanabilir 1-2 gun. Tesekkurler .

Forumsalın temayı kullanıyorum gelen pm açamıyorum ayrıca geri yapınca forumdan çıkıyor tekrardan yeni mesajlar demek zorunda kalıyorum..

Geri