Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ben şifremi hatırlasın istemediğim halde beni hatırla diye çıkıyor. Bu durum benden mi kaynaklı forumdan mı?
O kutucuk giriş yaparken kendinden tikli gelse ekrana sorun olmaz aslında, üyeleri atmaz.
Ben şifremi hatırlasın istemediğim halde beni hatırla diye çıkıyor. Bu durum benden mi kaynaklı forumdan mı?
Foruma Yeni eklenmis huri
https://www.ircforumlari.com.tr/sef...da-6-hafta-konugu-quotbahtiyar.html#post47460
Yukarıda verdiğim bağlantı da bulunan başlıktan huri denen kişinin uzaklaştırılmasını talep ediyorum. Bu eklenti zaten kendisi için kurulmuştu ilk, öyle hatırlıyorum. Uzun vade de can sıkacağı belli. Amaç tamamen ortamı germek.
Alper, Adem
Merhaba,
Doğru yere yazıyorumdur umarım.
Etiket yaparken bazı nikleri kopyala yapıştır da yapsam etiketleyemiyorum, neden olabilir acaba?
Mesala @X
Merhaba Lefty @X nicki tek haneli olduğu için etiketlenmiyor onada bakıcaktık şimdi bakayım onada onunda etiketlenmeye hakkı var!
Diğer etiketleyemediğin nickleri özelden iletirmisin bana sana zahmet?
Birde kopyalamak yerine direk yazarsan daha sağlıklı olur.
Burdan tüm yetkililere sesleniyorum foruma giremiyorum benim sorunumu çözün artık. @x
Sari arkaplanli, beyaz oklu, radyo butonumuz bizi IP adresi bulunamayan bir server'a yonlendiriyor... Firsat bulunca ilgilenir misiniz?
100 x 60 imza boyutu nedir yahu? 2-3 katına çıkartın bari.
Forum mu yavas?
Yoksa bende mi hata?
Forum çok yavaş. Bir konudan başka bir konuya geçene kadar çay demleyip içiyorum.