Şikayetleriniz

• Kullanıcı Forumsal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Öneriler ve Geri Bildirimler
Featured
Konu sahibi son olarak 26 gün önce görüldü
Bazi kullanici profillerine giris yapilmiyor.
Hata veriyor.
profilime kimse bakmasin, seceneginden dolayi mi ?

evet gizlilik ayarlarindan.
Ben orayi, kullanici profili gizli olarak degiseyim maden musait vakitte.💐

Daha evvel, bizden ve belki de sizden evvel panelle ilgilenen birileri tepkime puanlarinda bir hata yapmış, veya bir tepki kaldirilmis, veya tepki scoru çekilmiş. Bu veri tabanindan da otomatik silindigi icin düzeltme yoluna elle tepkime vererek Düzeltilmeye calisilmis. Evet görünürde düzelmiş de gecici çözüm.
Yaptigim islemler sonrasinda Sayaçları güncelledim. Güncelleyince orjinaline döndü.

Bunun farkli bir çözümü malesef ki sizinde bildiğiniz üzere yok, her tepki ekleme ve cikartmada bu sorun ortaya çıkacaktı .
Tamamen ortadan kaldirmak icin mevcuttaki sekilde orjinaliyle devam etmesi gerekiyor.

Simdi tepkisi 10003848484 yaparım. Yarin güncellenir yine orjinale döner.

Daha evvel, bizden ve belki de sizden evvel panelle ilgilenen birileri tepkime puanlarinda bir hata yapmış, veya bir tepki kaldirilmis, veya tepki scoru çekilmiş. Bu veri tabanindan da otomatik silindigi icin düzeltme yoluna elle tepkime vererek Düzeltilmeye calisilmis. Evet görünürde düzelmiş de gecici çözüm.
Yaptigim islemler sonrasinda Sayaçları güncelledim. Güncelleyince orjinaline döndü.

Bunun farkli bir çözümü malesef ki sizinde bildiğiniz üzere yok, her tepki ekleme ve cikartmada bu sorun ortaya çıkacaktı .
Tamamen ortadan kaldirmak icin mevcuttaki sekilde orjinaliyle devam etmesi gerekiyor.

Simdi tepkisi 10003848484 yaparım. Yarin güncellenir yine orjinale döner.
Ben sorunu biliyorum evet ama zorbalamak hoşuma gidiyor artık çok zorbalandığımdan bende zorbalayacağım :D
Sonuç olarak tepkime puanlarımızı geri verin, tekniksel işler bizi bağlamaz! :D

Ben sorunu biliyorum evet ama zorbalamak hoşuma gidiyor artık çok zorbalandığımdan bende zorbalayacağım :D
Sonuç olarak tepkime puanlarımızı geri verin, tekniksel işler bizi bağlamaz! :D

Zorbalanmak forumu da ileriye tasiyor.😃 #yosunadestek

Yeni takip ettiğim üyenin mesajlarını haber akışında göremiyorum.

Öyle bir problem olmamasi gerek, ama kontrol edeyim..onun profilde gizlilik ayarlarindan da bir ayari var diye hatirliyorum.
Test edip dönüş sağlarim.

Daha önce bunu dile getirmiştim ve bir sınırlama gelmişti ama son yapılan güncellemeler sonrasında yine imza bölümlerinde boyut olarak kontrolsüz, görsel ağırlığı yüksek içeriklerin yoğunlaştığını sadece ben mi fark ediyorum acaba ? Bu durum, forumun estetik bütünlüğünü ve okunabilirliğini olumsuz yönde etkiliyor. İmza görsellerine boyut sınırlaması getirilmesi veya belirli standartların uygulanması hususunda bir düzenleme yapılması bence hoş olacaktır.

Yaptığım eleştiriyi de kimse şahsi algılamasın, objektif ve dışardan bir gözle baktığınızda siz de bunu fark edeceksiniz diye düşünüyorum.

Merhaba,

Yeni 1 sikayetle geldim...
SIz gorsel istemeden ekleyeyim hemen:
Screenshot_20260402_125017_Samsung Internet.jpg

Eski mesajlar/konular vs gozukmuyor. Gozukmesini istesem, gozukmez mi?

Geri