W
Elmas Üye
Sabahtan beri varMerhabalar, bende bir sorun görünmüyor ama bir den fazla kişi de olduğu için bir kontrol ettirelim.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sabahtan beri varMerhabalar, bende bir sorun görünmüyor ama bir den fazla kişi de olduğu için bir kontrol ettirelim.
bakıyoruz, bir çözüm bulunur sorunun kaynağını bulalım da çözerizSabahtan beri var
Bazi kullanici profillerine giris yapilmiyor.
Hata veriyor.
profilime kimse bakmasin, seceneginden dolayi mi ?
Benim netten kaynakli diye dusunmustum.Forum bayağı yavaş. Sizde de öyle mi?
Benim VPN açık kalmışBenim netten kaynakli diye dusunmustum.
Ben sorunu biliyorum evet ama zorbalamak hoşuma gidiyor artık çok zorbalandığımdan bende zorbalayacağımDaha evvel, bizden ve belki de sizden evvel panelle ilgilenen birileri tepkime puanlarinda bir hata yapmış, veya bir tepki kaldirilmis, veya tepki scoru çekilmiş. Bu veri tabanindan da otomatik silindigi icin düzeltme yoluna elle tepkime vererek Düzeltilmeye calisilmis. Evet görünürde düzelmiş de gecici çözüm.
Yaptigim islemler sonrasinda Sayaçları güncelledim. Güncelleyince orjinaline döndü.
Bunun farkli bir çözümü malesef ki sizinde bildiğiniz üzere yok, her tepki ekleme ve cikartmada bu sorun ortaya çıkacaktı .
Tamamen ortadan kaldirmak icin mevcuttaki sekilde orjinaliyle devam etmesi gerekiyor.
Simdi tepkisi 10003848484 yaparım. Yarin güncellenir yine orjinale döner.
Ben sorunu biliyorum evet ama zorbalamak hoşuma gidiyor artık çok zorbalandığımdan bende zorbalayacağım
Sonuç olarak tepkime puanlarımızı geri verin, tekniksel işler bizi bağlamaz!![]()
Yeni takip ettiğim üyenin mesajlarını haber akışında göremiyorum.
Merhaba,
Yeni 1 sikayetle geldim...
SIz gorsel istemeden ekleyeyim hemen:
Ekli dosyayı görüntüle 131506
Eski mesajlar/konular vs gozukmuyor. Gozukmesini istesem, gozukmez mi?