Şikayetleriniz

• Kullanıcı Forumsal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Öneriler ve Geri Bildirimler
Featured
Konu sahibi son olarak 25 gün önce görüldü
Sorunlar giderilmiştir, profiliniz deki sayfalarda konular mesajlar görünüyor arama butonu da çalışıyor

Son mesajlara ulaşamıyorum ben. Benim en yeni mesajım (profile girip arattığım) ptesiden başlıyor. Ama sonraki attığım mesajlar konularda duruyor. Sadece profilimden ulaşamıyorum. (Silinmemiş yani)Önemi olduğundan değil, bilginiz olsun.

Son mesajlara ulaşamıyorum ben. Benim en yeni mesajım (profile girip arattığım) ptesiden başlıyor. Ama sonraki attığım mesajlar konularda duruyor. Sadece profilimden ulaşamıyorum. (Silinmemiş yani)Önemi olduğundan değil, bilginiz olsun.
biliyorum, dün olanlar görünmez ama bu gun atılanlar üzerine ekler

iwoegn8.png

Bu şahıs küfürlü alıntı yapmış.
Cezasız kalmasın diye ss alıp burdan yazıyorum.
@Swat

iwoegn8.png

Bu şahıs küfürlü alıntı yapmış.
Cezasız kalmasın diye ss alıp burdan yazıyorum.
@Swat
Mesaj düzenlendi, düzenlenirken uyarı yapıldı. Devam edilemesi halinde uzaklaştırma işlemi yapılacak kural kitapçığına göre.
2- Forum üzerinde diğer kullanıcılara küfür - hakaret eden kullanıcıların ban süreleri kademeli olarak değişecektir, küfürlü post için uyarı mahiyetinde post silinirken yönetici bunu belirtmek durumundadır ve bu uyarı niteliği taşımaktadır, kişi devam eder ise ban süresi 7 gün den başlayıp ban açılıp foruma tekrar dahil olduktan sonra aynı kişi tekrar dan küfür ederse 15 gün bu sürecin devamında son ban süresi 1 ay olup, devamı olur ise forumdan süresiz uzaklaştırılacaktır

Hızlıresimden yüklenen görseller bozuluyor…

Gecen DM yollarken baska biri begeni yapti, bunun sebebi ne ? Irkildim.....

Bu konuyla alakalı bilgilendirme yapılmıştı

Resim yükleme çalışmıyor x işareti çıkıyor ikidir neden acaba

Selam.
IRCForumları'nın tüm üyeleri çekildi, kontrol ettiğimde bazı üyelikler burada da aynı şifreyi kullanmışlar.
Şifrelerini değiştirmek için bilgi verir misiniz, sıkıntı olmasın.
Hemen ilgileniyoruz ..
Bu çok önemli bir bilgi keşke dm atsaydiniz bana

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Selam arkadaşlar, Yarchitecten nick'li üye, kendisiyle muhatap olmuyor olduğum halde daha önce olduğu gibi asılsız sözler, iftiralar, ve hakaretler ile beni hedef almıştır.
Hakkımda söylediği şeyleri ispat etmek ile yükümlüdür, yazdığı ama silinen mesajları inceleyip hem beni hem yönetimi zan altında bırakan sözlerin gerçekliğini açıklamak zorundadır. Aksi hâlde bu forumda iftira atmanın bir karşılğı olmadığını düşüneceğim. Yazılan mesajları en ince ayrıntısına kadar sorgulayıp, elinde varsa kanıtı sunmasını isteyip herkesi bilgilendirmenizi rica ediyorum.
Sağdan soldan duydukları, aslı olmayan şeyleri kanıtsız şekilde beyan etmesinin bir karşılığı olmalı.
Söylediklerinde haklılık payı varsa, yönetim olarak lütfen gerekeni yapın.
Bu ve benzeri dedikodu içeren asılsız söylemlerin önüne geçmek için gerekli adımları atmanızı rica ediyorum.

Merhabalaaar,
Dünden beri ne zaman forum sayfasını yenilesem bildirim kısmında 1 yazıyor ama yeni bir bildirim olmuyor. Ya da önceden bildirim varsa 2 bildirim oluyor ama gelen bildirim 1... Bende mi bir sorun var bildirimleri göremiyorum ?

Merhabalaaar,
Dünden beri ne zaman forum sayfasını yenilesem bildirim kısmında 1 yazıyor ama yeni bir bildirim olmuyor. Ya da önceden bildirim varsa 2 bildirim oluyor ama gelen bildirim 1... Bende mi bir sorun var bildirimleri göremiyorum ?
Mrb,
1)Bildirimlerinize bakmışsınız ama konuya girmediğinizden kaynaklı bir sorun yaşıyorsunuz.
2)Takibe aldığınız konu var ise bildirim geliyorsa o konuya mutlaka tıklamanız gerekiyor .

Sizden ricam bildirimleri tek tek tıklamanız.Uğraşamam diyorsanız okundu say yapın düzelir.

@Swat Duhanin bani bir sene uzatmak ne demek ya kafanıza göre? Sana başka bir forumdan mesaj atıyor ki küfürlü bir mesaj degil. Olsa olsa iğneleyici... Ve oradan hadi banladin buradaki süreyi uzatmak yersiz hiç profesyonelce değil... laflarına devam edecekmiş açıklaması ile süreyi bir seneye kadar çıkarmak da ayri olay. Sözü teminat galiba duhanin... burada dümdüz küfür edenler bile en fazla bir ay banlandilar banla yine banla ama bir sene nedir hakaret davası aç bence bu kadar kinlendiysen ne kadar ayıp ya haksızlık bu ve bunun sen de farkındasın. Forum senin deyip köşeye mi çekilecek herkes bunca zaman onca yönetimde ses çıkmadı mı bu tarz sürelerde farklılık olduğunda keyfi süre uzatmalarda hep oldu niye şimdi ses edilmiyor yönetimde de güya kankalari var duhanin Ahmet sen niye susuyorsun swata her şeyi diyen sen değil misin hak mı şimdi bu şekilde süre uzatılması

Geri