Şikayetleriniz

• Kullanıcı Forumsal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Öneriler ve Geri Bildirimler
Featured
Konu sahibi son olarak 25 gün önce görüldü
Selam, herhangi bir konuda mesaj yazdigimizda su icondan goruyoruz ne kadar mesaj yazdigimizi da goruyoruz, ama normalde uzerine tiklayinca yazdigimiz mesajlar gorunmesi gerekmez mi overview seklinde ? Eskiden oyle bir imkan vardi, simdi 50 sayfalik konuda kendi yazdigimi aramak biraz guc oluyor, aktif yapabilir misiniz onu tekrar ?

Ekli dosyayı görüntüle 96183

bu nedenden dolayisi mesajlari begenileri zor güc buluyorum
hepsine tek tek bakmak bürsürü zaman gerekiyor
araya araya insan bikiyor
en sonunda hepsini okudu say tikliyom

@Swat
cift resimli profil istiyorum ben
birisi kalici resim
biriside zirt birt yeni profil resmi yükleyim

Ben yine şifremi unuttum Galiba Pc den giremiyorum hatalı şifre diyor bir ilgilenir misiniz? :d bu sefer unutmicam xd

Selamlar Benden izinsiz avatarım degiştirildi

ve bu kadının gifi yüklendi bunu yapan arkadaşa sebebi sorulup ilgilenmenizi rica ederim

Selamlar Benden izinsiz avatarım degiştirildi

ve bu kadının gifi yüklendi bunu yapan arkadaşa sebebi sorulup ilgilenmenizi rica ederim
Forumda gif avatar yükleme hatası aliniyordu, onu düzeltmeye calisirken teknis arkadas ilk a harfinden dolayı panelde sen denk gelmişsin denemiş oluyor mu diye bir kac defa daha denenmiş, sen fark etmemissin sorry dostum

Forumda gif avatar yükleme hatası aliniyordu, onu düzeltmeye calisirken teknis arkadas ilk a harfinden dolayı panelde sen denk gelmişsin denemiş oluyor mu diye bir kac defa daha denenmiş, sen fark etmemissin sorry dostum
Tamamdır tesekkür ederim kolay gelsin

En azından teknik olarak nicki değişime uğramayan, sadece büyük-küçük harf değişimi için süreyi 2 aya falan düşürseniz... Asker gibi 6 ay tezkere bekliyoruz.

konu silinmiş olabilir mi acaba ? arşive felan yada cöp kutusuna alınmışsa bulmaz çünkü

sadece konuya özgü değil. dünkü güncellemeden sonra arama kısmı bozuldu. güncelleme sonrası yazdıklarımızı çıkartıyor.
anladım da, anlamadığım bir şey silmedik yani full yedek çekildi demek ki artık ciddi ciddi sistem eklentiler den dolayı vs kaldırmıyor yakın zaman da versiyon güncellersem sorunlar giderilir diye düşünüyorum çünkü eski bir sistem artık hatalar çoğalmaya başladı

Bir hevesle arama butonunda istediğim konuyu yazıyorum bulamıyorum sonuç bulunamadı diyor sinir krizi geçirip geri çıkıyorum bu sorun düzelir mi?

Geri