Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
enleri alırken bir hata oluşmuş sevgili angie düzelttim.
mesela hangi alanda bildirim gelmiyor?Bana bazı bildirimler gelmiyor sayın yöneticiler
Bakıp söylüyümmesela hangi alanda bildirim gelmiyor?
Bak burda etiketlendim ama bildirim gelmedi. Sonra süreyya da başka yerde yapmıştı ama onu bulamadım onun da bildirimi gelmedi.mesela hangi alanda bildirim gelmiyor?
ilgileniyorum, bakıp bilgilendireceğim Sirius.Bak burda etiketlendim ama bildirim gelmedi. Sonra süreyya da başka yerde yapmıştı ama onu bulamadım onun da bildirimi gelmedi.
Konu içindeki mesaj 'Günlük dozumuzu alalım…'
Günlük dozumuzu alalım…
senin bildirimin geldi bilmiyorum düzeldi mi :d@Sirius düzeldi mi?
düzeldi işte:=)senin bildirimin geldi bilmiyorum düzeldi mi :d
Tamam teşekkürler :ddüzeldi işte:=)
Sevgili Nef belirttiğim gibi maalesef reklam yapılıyor bu yüzden belli bir süre daha bu şekilde.Yosuna söylemiştim geçen gün ama benim kütüp************** ve içindekiler konumun başlığıda dehşet bi hale gelmiş bişey paylaşasım gelmiyor bi el atsanız lütfennn .p
arkadaşlar forum günlük yedek alındığından baya bir yer kaplar oldu makina da, o yüzden bu hatayı alıyoruz. 1 2 güne daha iyi bir makinaya gecilecek hızı daha da artacak bu hatalarda çıkmayacaktır.