Şikayetleriniz

• Kullanıcı Forumsal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Öneriler ve Geri Bildirimler
Featured
Konu sahibi son olarak 29 gün önce görüldü
Selam arkadaşlar, bu @Hatem denilen karaktersiz hakkımda forum ile alakalı bazı ithamlarda bulunuyor, lütfen bu söylediği şeyleri açıklamasını ister misiniz? Doğruluğu yoksa da, iftirada bulunduğu için gerekli işlemleri yapar mısınız? Teşekkürler.

Selam arkadaşlar, bu @Hatem denilen karaktersiz hakkımda forum ile alakalı bazı ithamlarda bulunuyor, lütfen bu söylediği şeyleri açıklamasını ister misiniz? Doğruluğu yoksa da, iftirada bulunduğu için gerekli işlemleri yapar mısınız? Teşekkürler.
Yahu olm sen gerçekten ne kadar karaktersiz bir insansın lan? Gerçekten de hiç utanman da yok. Olm hiç alakası yokken, evli adamsın kızlara yazıyorsun diye konuyu başlatan sen değil misin? Allah aşkına getirin mesajları ya :D

arkadaşlar burası karar makamı değil, bir biriniz hakkında iftira yada önüne geçilemez şikayetiniz var ise hukuksal olarak çözmeniz gerekmektedir, kişisel tartışma yaşadığınız tüm mesejlarınızı sileceğiz devamı halinde uyarı niteliğinde maalesef sizleri forumdan uzaklaştırmak zorunda kalacağız, kimse sizin amansız çekişmenizi izlemek zorunda değil.

arkadaşlar burası karar makamı değil, bir biriniz hakkında iftira yada önüne geçilemez şikayetiniz var ise hukuksal olarak çözmeniz gerekmektedir, kişisel tartışma yaşadığınız tüm mesejlarınızı sileceğiz devamı halinde uyarı niteliğinde maalesef sizleri forumdan uzaklaştırmak zorunda kalacağız, kimse sizin amansız çekişmenizi izlemek zorunda değil.
Ne demek yani, şimdi aynı şeyleri senin için deseler tepkin yine böyle mi olur. Adam hayali şeyler yazıyor.

Pek tabii. Mümkünse tek ricam, olayı buraya kim getirmiş mesajları gösterebilir misiniz? Öyle evli adamsın kızları kovalıyorsun tarzı iftiralar atıp sonra bana iftira atıyorlar deyip işin için sıyrılmaması lazım. Madem kovalıyorum, kovaladığım kızlar çıkarsın mesajları ya da kendisi. Ben buraya kızlara yazdığı iğrenç iğrenç mesajları da dökerim sonu mahkemede biter. Yalan söylemediğimi kendisi de biliyor, bakmayın böyle iftira atıyorlar ağlamasına.

benim özelime dil uzatırsan şerefsizce alırsın ağzının payını. Konu uzamasın. Bir daha mesaj yazarsa özel hayatımla alakalı cevabını veririm. Kendisi gibi kadın delisi Abaza sanmasın herkesi

Ne demek yani, şimdi aynı şeyleri senin için deseler tepkin yine böyle mi olur. Adam hayali şeyler yazıyor.
bende sileceğimi söylüyorum, sana göre hayal ona göre değil nasıl bir yol izliyelim ? ikiniz de tartışıyorsunuz sen ona o sana ve millette sizin gereksiz polemiğinizi izlemek zorunda kalıyor, varsa derdiniz verin bir birinizi mahkemeye hakim önün de iddalarınız var ise kanıtlayın ne istiyeyim ben sizden ? kanıt mı ikinizi banlamak da sorunu çözmüyor. Yok yani bir birinize saldıracaksanız gidin yüz yüze saldırın yada dm den sallayın, sen ona o sana rahatlayana kadar devam edin bence, ama sonradan report etmeyin bana sövüyor diye muhtelemen de sövüşürsünüz.

bende sileceğimi söylüyorum, sana göre hayal ona göre değil nasıl bir yol izliyelim ? ikiniz de tartışıyorsunuz sen ona o sana ve millette sizin gereksiz polemiğinizi izlemek zorunda kalıyor, varsa derdiniz verin bir birinizi mahkemeye hakim önün de iddalarınız var ise kanıtlayın ne istiyeyim ben sizden ? kanıt mı ikinizi banlamak da sorunu çözmüyor. Yok yani bir birinize saldıracaksanız gidin yüz yüze saldırın yada dm den sallayın, sen ona o sana rahatlayana kadar devam edin bence ama sonradan report etmeyin bana sövüyor diye muhtelemen de sövüşürsünüz.
Hayal değil gerçekse, buyursun koysun ortaya kardeşim. Koyamıyorsa, o zaman defolup gitsin.
Biraz empati yapın, aynı şeyleri sana deseler yine mesajları silip biz reel de hallederiz mi dersin.
Ben bunun cevabını istiyorum. Aynı şeyi bir kadına yapılsa neler olurdu neler, kırk kere ban atarsınız.

Hayal değil gerçekse, buyursun koysun ortaya kardeşim. Koyamıyorsa, o zaman defolup gitsin.
Biraz empati yapın, aynı şeyleri sana deseler yine mesajları silip biz reel de hallederiz mi dersin.
Ben bunun cevabını istiyorum. Aynı şeyi bir kadına yapılsa neler olurdu neler, kırk kere ban atarsınız.
bende onu anlatmaya calısıyorum benim hakkımda biri böyle iddalar ortaya koysa, ben foruma post atmakla ugrasmam gider veririm savcılığa, savcı emmiyetten tarafları logları talep eder, onlarda forum sahibine ulaşır o şahıs da ip adresleri kullanıcı adları dahil bütün logları verir emiyyete sonra mahkemede, efendim ben aslında bunu dedim ama böyle demek istemediğim diye karsılıklı çırmalayıp dururuz kısacası tekrardan iletiyorum size BİZ SİZİN BU AMANSIZ SAÇMA SAPAN İFŞALAYICI OLAYLARINIZI çekmek zorunda değiliz mesajlarınızı da hemen silmeyeceğim, nasıl olsa üstüne 50 post daha atacaksınız siz bir birinize saydırın rahatlayın bizde en son silelim, uyaracaksak uyaralım banlayacak isek banlayalım şimdi külfet israf haramdır, bu mubarek ayda bizleri ugraştırmayın dökülün toplu silelim inşallah.

Tamam @Swat ilgin için teşekkürler, ama bu mesajını silme ve kalsın burada, bir süre sonra nasıl aksiyon alacaksın merak ediyorum.
Ben bana yazanlara cevap hakkımı kullanıyorum, silebilirsin.

Tamam @Swat ilgin için teşekkürler, ama bu mesajını silme ve kalsın burada, bir süre sonra nasıl aksiyon alacaksın merak ediyorum.
Ben bana yazanlara cevap hakkımı kullanıyorum, silebilirsin.
yok şikayette olanları silme taraftarı değilim, ben sizlerin mesajlarınızı silip ondan sonra uyarı ise uyarı ban ise ban, benim elimden gelen budur.

yok şikayette olanları silme taraftarı değilim, ben sizlerin mesajlarınızı silip ondan sonra uyarı ise uyarı ban ise ban, benim elimden gelen budur.
Anladım teşekkürler, sizin başınıza gelince mahkemeye verecek misiniz, onu merak ediyorum.
Mesaj silme ya da ban benim pek umurumda değil, çok önemsemiyorum.
Sen olayı kavrama konusunda sıkıntı yaşadığın için daha fazla burayı meşgul etmek istemiyorum.
İlgin için teşekkürler, bazen hepimiz bazı konuları kavrama konusunda sorun yaşarız, dediğim gibi adım nickim geçmediği sürece herkes istediğini yazsın, sorun teşkil etmiyor.
Kolay gelsin.

Anladım teşekkürler, sizin başınıza gelince mahkemeye verecek misiniz, onu merak ediyorum.
Mesaj silme ya da ban benim pek umurumda değil, çok önemsemiyorum.
Sen olayı kavrama konusunda sıkıntı yaşadığın için daha fazla burayı meşgul etmek istemiyorum.
İlgin için teşekkürler, bazen hepimiz bazı konuları kavrama konusunda sorun yaşarız, dediğim gibi adım nickim geçmediği sürece herkes istediğini yazsın, sorun teşkil etmiyor.
Kolay gelsin.
daha önce mahkemeye verip, kazanıp aldığım tazminat ile taylanda gitmişliğim var.

youtube linklerini böyle görüyorum ne dinliyorsunuz konusunda. spotify linklerinde problem yok.

edit: tarayıcı değiştirdiğimde problem yok, görseli kaldırıyorum.

Son düzenleme:
Açmış olduğum konular tamamen fikir alışverişi (tartışma) amaçlıydı
açtığım konunun kilitlenmemesi için cinsel içerikli erotik bir konu mu açmam gerekiyor?

Geri