Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
tümünü gör, okundu say.Ekli dosyayı görüntüle 75246
merhaba, her sayfayı yenilediğimde 4 bildirim gösteriyor, aslında yok böyle bir şey.. takılı kalmış.
ben de her seferinde merakıma yenilip bakıyorum bildiğim halde.. üzülüyorum, düzeltelim el birliğiyle.. :d
neler yapmadım ki kfjgsdfg olmadı.tümünü gör, okundu say.
Bildirimler tümünü gör sonra okunu say işteneler yapmadım ki kfjgsdfg olmadı.
yaptım, 2 gündür var zaten tümünü de gördüm tüm bildirimleri de gezdim okudum ettim olmuyor yaniBildirimler tümünü gör sonra okunu say işte
tümünü gör dedikten sonra en üst başlıkta okundu say yazısı var tıklıyorsun değil mi orayayaptım, 2 gündür var zaten tümünü de gördüm tüm bildirimleri de gezdim okudum ettim olmuyor yani
oturum kapatıp çerezleri de silmişsindir diye düşünüyorum? o zaman çare teknik admin.neler yapmadım ki kfjgsdfg olmadı.
evet tıkladım.tümünü gör dedikten sonra en üst başlıkta okundu say yazısı var tıklıyorsun değil mi oraya
bunu yapmadım, hemen yapayım :doturum kapatıp çerezleri de silmişsindir diye düşünüyorum? o zaman çare teknik admin.
Bende de aynısı oluyor ahahEkli dosyayı görüntüle 75246
merhaba, her sayfayı yenilediğimde 4 bildirim gösteriyor, aslında yok böyle bir şey.. takılı kalmış.
ben de her seferinde merakıma yenilip bakıyorum bildiğim halde.. üzülüyorum, düzeltelim el birliğiyle.. :d
Ekli dosyayı görüntüle 75246
Bende de aynısı oluyor ahah

Sakin ol çözeceğiz çalışıyoruzSayfa görüntüsü değişti. Teknik bir sorun mu?