Şikayetleriniz

• Kullanıcı Forumsal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Öneriler ve Geri Bildirimler
Featured
Konu sahibi son olarak 30 gün önce görüldü
Arkadaşlar silme işlemi maalesef olamaz bu konuda ısrarcı olmayalım lütfen.A kişisi kötü niyetli, b kişisi değil diye ayrım yapamayız silme konusunda bunu kontrol edemeyiz . Şuan eşitliği sağladık teşekkür ediyorum anlayışla karşılayacağınızı düşünüyorum.

Sahsim etiketlenince, bildirim gelmiyor.

bende de aynı olay var. etiket bildirimi gelmiyor, tesadüfen gördüm birkaç bildirimi.

"Dönüş Günü" başlıklı yazımı "SözKolik" köşeme taşımanız hususunda raporla ricada bulunmuştum. Yerine getirilmedi. İlla buradan şikâyette mi bulunalım? Sonra eleştirdi mi eleştirdi oluyor.

İlgili başlığı, ilgili bölüme taşımanızı istirham ediyorum.

@yoSun @Swat @L_ @Lefty

"Dönüş Günü" başlıklı yazımı "SözKolik" köşeme taşımanız hususunda raporla ricada bulunmuştum. Yerine getirilmedi. İlla buradan şikâyette mi bulunalım? Sonra eleştirdi mi eleştirdi oluyor.

İlgili başlığı, ilgili bölüme taşımanızı istirham ediyorum.

@yoSun @Swat @L_ @Lefty

Taşınmıştır.

Avatar boyutlarını biraz büyültsek mi acaba kızın kafasının yarısını koyamadım :(

@yoSun, sadece W de sorun yasiyordum ama zaten kendisi istemiyormus :emoji_thumbsup:

#Etiketle butonu yoktu o da eklenince daha da kolaylsti, tesekkur ederim:emoji_tulip:

chrome/desktop " Nickname/Tercihler/Alınan Tepkiler " bölümündeki link yönlendirmeleri otomatik anasayfaya yönlendiriyor, alınan tepkiye yönlendirmesi gerekir.

• Kahkaha
Tepkiler: 0
bana mesaj yaziyorlar durduramiyorum habire mesaj geliyor birde.. yonetici diye birine yazdim anlamadi bilmiyor ne dedigimi biri ilgilensin lutfen...

Rumuzum etiketlenince bana bildirim olarak düşmüyor? Sonradan sayfalara bakınca görüyorum etiketlendiğimi neden acaba?

Geri