Merhaba,
Aytac adlı lamerın foruma uygun üye olmadığı gerekçesiyle ve DDoS saldırısı yaptığı için süresiz uzaklaştırılmasını talep ediyorum. Saldırıyı bu lamerın yaptığına ilişkin somut delil gerekiyor belki ancak bunu sağlayacak argümanlarım var.
1) Bu lamerın forumu hepforum.com adresinin
Lanet'in yaptığı temayı çaldığına dair
Lanet, vakt-i zamanında gerekli delilleri sunmuştu. Bu yüzden
Aytac'ın
Lanet'ten yana kuyruk acısı var. IF.Net içerisinde multilerini banladığım için benden yana da var.
2) Bu lamer askerde diye bir duyum aldım, dün online oldu ve sürekli geziyordu. IF.com.tr'ye saldırı dün geldi. Dün ben teknik öneri/şikâyete bir şey yazdım ve hemen konuya girdi. Unutmayalım ki, bir suçlu olay yerini asla terk etmez.
3) X ile konu hakkında görüştüğümde kişinin derdinin ne olduğunu öğrendiği bilgisini aldım. Muhtemelen fake nickle falan derdinin Buğra ile olduğunu iletti bu
Aytac lamerı.
4) Bardağı taşıran son olay, 1-2 saat kadar önce bizim forumdenizi.com adresine DDoS saldırısı geldi ancak koruma olduğu için pek kesmedi. Adminim
Rorschach tanıklık edebilir. Ardından, bir konu üzerinde
Sindy ile ufak bir tartışma yaşadım. Bu lamer oğlu lamer
Aytac; konuyu okuyanlar kısmında dikkatimi çekiyordu, ama
Sindy arkadaşımızın forumuna saldırarak okları bana yöneltmeyi hedefleyecek sinsiliğe kafasının basabileceğini düşünmedim. Maalesef
Sindy arkadaşımız da tam o sırada saldırı aldı, benim yaptığımı sandı. Ben tam onunla tartıştığım sırada forumuna saldırıp kendimi bu duruma sokacak kadar düşüncesiz, aptal, riyakâr ve aciz bir insan mıyım soruyorum sizlere? 2 gündür yaşanan bu saldırı silsilesinin son halkasının rezilliğine imza atan yine adım gibi eminim ki
Aytac lamerıdır.
Tüm bunların hesabını sorduğumda özelden küfür de etti, bu mesajıma takiben rapor olarak aktarıyorum. Bu kişinin forumdan süresiz uzaklaştırılmasını talep ediyorum.