Şikayetleriniz

• Kullanıcı Forumsal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Öneriler ve Geri Bildirimler
Featured
Konu sahibi son olarak 26 gün önce görüldü
Şu an ben tapatalk üzerinden giriş yaptım her hangi bir sorun gözükmüyor bilgilerinizi kontrol edebilirmisiniz siz Başak

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şu an ben tapatalk üzerinden giriş yaptım her hangi bir sorun gözükmüyor bilgilerinizi kontrol edebilirmisiniz siz Başak

Şifrem mi hatalı diye forum üzerinden çıkış yapıp tekrar giriş yaptım.
Ama şifrem doğru.

kM72vr.png

Şifrem mi hatalı diye forum üzerinden çıkış yapıp tekrar giriş yaptım.
Ama şifrem doğru.

kM72vr.png

Az önce bende ilk defa tapatalk indirip kurdum aynısını yaptım sorun olmadı çerezlerinizi silebilirmisiniz? Ve tapatalk ön bellegide temizleyip denermisiniz tekrar?

Az önce bende ilk defa tapatalk indirip kurdum aynısını yaptım sorun olmadı çerezlerinizi silebilirmisiniz? Ve tapatalk ön bellegide temizleyip denermisiniz tekrar?

Tapatalkı silip tekrar yükledim, çıkış yapıp tekrar girdim ama şifre hatasına devam ediyor.
Nickim ve şifrem Türkçe karakterler içeriyor ondan olabilir mi?

Tapatalkı silip tekrar yükledim, çıkış yapıp tekrar girdim ama şifre hatasına devam ediyor.
Nickim ve şifrem Türkçe karakterler içeriyor ondan olabilir mi?

Denemekten zarar gelmez ben nickinizi değiştirip Basak yapayım sizde şifrenizi değişip denermisiniz rica etsem?

Denemekten zarar gelmez ben nickinizi değiştirip Basak yapayım sizde şifrenizi değişip denermisiniz rica etsem?

Tamamdır şimdi düzeldi.
Nickimi Başak olarak düzeltsek hata verir mi? :/

Alper

"Profil > Profil Gizliliği" ayarları kaydetmiyor, genel bir sorun mu?

Alper

"Profil > Profil Gizliliği" ayarları kaydetmiyor, genel bir sorun mu?

Merhaba şu anda ben hepsini kapattım girip bakabilirmisiniz? bende bir sorun gözükmedi?

Arkadaş listem vs.

Ama sanırım küçük bir sorun var bakalım ona en kısa sürede çözülmüş olur.

Özel mesaj alma ayarınız açık. Özel mesaj kutusu dolmuş olabilir mi? sağ üst köşede uyarı verir bir bakarmısınız? Toplam özel mesaj saklama alanınız 500 Adet ile sınırlıdır bu sınır dolmuş ise yeni mesaj alamazsınız.

Mesaj kutusu da boş ayarlar da açık ama bir özel mesaj atanımız yok :(

Şu giflerin boyutunu yükseltin allah aşkına ya 50x50 bile değildir şu imzamdaki gif

Merhaba,

1 ipucu 1 uye konusuna neden giremedigimi ogrenebilir miyim? Sanirim esekherif mesajima alinti yapmis ama onu okuma firsatim bile olmadan, girisiniz yasaklanmistir diye bir yazi goruyorum.
Hayatimda da ilk defa boyle bir durumla karsi karsiyayim, cok garip, anlamlandirmaya calisip tabi ki de anlam veremiyorum.

Merhaba,

1 ipucu 1 uye konusuna neden giremedigimi ogrenebilir miyim? Sanirim esekherif mesajima alinti yapmis ama onu okuma firsatim bile olmadan, girisiniz yasaklanmistir diye bir yazi goruyorum.
Hayatimda da ilk defa boyle bir durumla karsi karsiyayim, cok garip, anlamlandirmaya calisip tabi ki de anlam veremiyorum.

Merhaba, yazdıgınız post yüzünden konudan uzaklaştırıldınız. Özellikle belirtiyoruz bunları biz insanları kırıcı üzücü post atmayalım, emeklerine saygısızlık yapmayalım. Bu sebepten konudan uzaklaştırıldınız.

Geri