sigarayı bıraktım kilo aldım ne yapmalıyım?

Konu sahibi son olarak 3340 gün önce görüldü
Hocam Spor Salonuna Yazil.
30-45dk Kadar Gitsen Sanirim İstediğin Memnuniyeti Saglamis Olursun.

O zaman telefona s health programi yukluyorsun, uyari verene kadar yuruyorsun her gun. Ne yardan ne serden gecerim demenin alternatif yolu bu .p

Düşünce gücüyle hallediyom onu ben genşler. Naçiz ficudum kilo aldım diye üzülmeme dayanamayıp veriyo kiloları xd

Kuru ve susatacak yemelisin öğlenleri biskuvi olabilir.
Kendine birde suluk al bir süre sonra kahve alışkanlığın varsa oda bitiyor.
Tek sorun suyu fazla tüketmen haliyle wc ihtiyacı artıyor

spora vaktim yok diyorsun o halde beslenme şeklini düzene koyman lazım. bir de ufak fpüf noktaları var bu işin onlara dikkat etmelisin. mesela meyve yediysen o gün tatlı tüketmemem lazım gibi. istersen daha da ayrıntılara girebilirim ama her şeye bahane bulmak yok. :p

spora vaktim yok diyorsun o halde beslenme şeklini düzene koyman lazım. bir de ufak fpüf noktaları var bu işin onlara dikkat etmelisin. mesela meyve yediysen o gün tatlı tüketmemem lazım gibi. istersen daha da ayrıntılara girebilirim ama her şeye bahane bulmak yok. :p

Taam ama ben kahvaltı yapmıyorum. Kahvaltı niyetine bi tane simit yiyom. Simit yeme kahvaltı yap deme çünkü uykumdan taviz veremem. :p Yemek seçerim. Sebzeyi çok gereksiz bulurum. Meyve aklıma gelirse yerim tatlıyla hiç aram yok. Etçilim tşklr :he:

Ben sana bi kac hareket ogretirim yapabilirsen 1 ayda 2 beden incelirsin 5 kiloda verirsin

insanın iradesinde biten şey bunlar, psikolojik bir nevi.

Spora başla zaten sigara içecek veya yemek arayacak halin kalmıyor. en fazla 1 hafta devam eder.

Sonra kokusundan bile tiksinirsin

bence sporla felan alakası yok ben 6 senedir bir fiil spor yapıyorum ama sigaray bırakalı 4 ay oldu

Geri