sigarayı bıraktım kilo aldım ne yapmalıyım?

Konu sahibi son olarak 3335 gün önce görüldü
Şimdi genşler ben sigarayı bıraktım. Tam olarak bilmiyom ama 12 gün falan oldu galiba. 12 günde 6 kilo aldım :s: Bir de önceden öğle yemeklerinden sonra tek bir sigara içerdim ondan sebep mi bilmiyorum ama iki gündür öğle yemeği saatinden sonra başım ağrıyo ama kısmi bi ağrı. Yürüyüş falan yap demeyin yapabilsek yaparız. Bir de ben normalde 6 öğün falan yemek yiyip 1 grm bile almayan bi insandım :( Sigaraya geri başla o zaman diyecek olan zevzek lütfen sussun. :cici: Eeee yani?? diyerek şaşkın şaşkın baktığınızı görür gibiyim. Önerilerinizi bekliyom yani?

Aynı durum bendede vardı yiyip yiyip kilo almayan biriyim sigarayı bıraktıktan sonra kilo almaya başlıyor insan sonuç olarak kilo sebebiyle değilde iradesizlikten sigaraya başladım

6 öğün yememen gerekiyor...yasal bir öğün sayısı değil zaten sen illegal illegal yemek yersen alırsın tabi kilo sigarayı bırakınca iştah açılıo e metabolizma değişiyor normal kilo alman ama 6 öğün normal değil

Sigarayı bırakanlar çekirdeğe başlıyor çevremden biliyorum :p

Öncelikle kararından ötürü kutlarım Serçe :)
Bu konuda kararlı olmak mühim zor olanı başarmış gibisin
Ve iştah açılması normal çalışırken atıştırmalık hafif birseylerle mesgul et bünyeyi böylece yemeğe fazla yüklenmezsin :)

Öncelikle kararından ötürü kutlarım Serçe :)
Bu konuda kararlı olmak mühim zor olanı başarmış gibisin
Ve iştah açılması normal çalışırken atıştırmalık hafif birseylerle mesgul et bünyeyi böylece yemeğe fazla yüklenmezsin :)

Ya ben de öyle yapayım dedim. Ne kadar çikolata, fıstık, leblebi, cips varsa doldurdum çekmeceye sonuç; 6 kilo :dyg:

Aynı durum bendede vardı yiyip yiyip kilo almayan biriyim sigarayı bıraktıktan sonra kilo almaya başlıyor insan sonuç olarak kilo sebebiyle değilde iradesizlikten sigaraya başladım

Ya ben de daha önce bıraktım 6 ay kadar. 13 kilo aldım. Zevzek bi arkadaşım sağ olsun sen bu kiloları veremezsin diye diye beni sigaraya yeniden başlattı :asd: Ama bu sefer başlamak istemiyorum. :/

6 öğün yememen gerekiyor...yasal bir öğün sayısı değil zaten sen illegal illegal yemek yersen alırsın tabi kilo sigarayı bırakınca iştah açılıo e metabolizma değişiyor normal kilo alman ama 6 öğün normal değil

Ya sen hala öğrenemedin mi?? Ben kalıplara uymayan, legal değil illegal yollara sapan her tanıma uymayan bi insanım. :umursama:

eğer bi engel yoksa, sağlık durumun elverişliyse, bu durumu avantaja çevirip fitness'a başlamanı salık veririm.

şaka yaptım Serçe dikkatini çekmek için yazdım :D
şişman çirkin kızlara bayılırım.

büyük ihtimalle forumdaki 95 buçuk kiloluk teyzelerden tavsiye alıcaksın :D

günde 6 öğün yediğini duyunca ben seni erkek sandım. fitness'a başlama sakın :D sigaraya tekrar başla veremezsin kızım o kiloları :cee:

Baklava yaparım diye mi korktun :D Veririm ben yaaa 13 kiloyu 1 yılda verdim sadece 1 ay spor yaptım. :umursama:

Geri