sigarayı bıraktım kilo aldım ne yapmalıyım?

Konu sahibi son olarak 3336 gün önce görüldü
memurluktan istifa edip emlakçı ol. günde 3 kilometre yürüyeceğin için yediklerini eritirsin :p

Baklava yaparım diye mi korktun :D Veririm ben yaaa 13 kiloyu 1 yılda verdim sadece 1 ay spor yaptım. :umursama:

hee o zaman korkma :D belli bi süre sonra kilo alman yavaşlar diye düşünüyorum. hem bence balık etli bayanlar daha çekici oluyor :dyg: (böyle sevenler de var yani onun için söyledim :asd: )

hee o zaman korkma :D belli bi süre sonra kilo alman yavaşlar diye düşünüyorum. hem bence balık etli bayanlar daha çekici oluyor :dyg: (böyle sevenler de var yani onun için söyledim :asd: )

Ben kendimde sevmiyorum ama bu sağlıkla alakalı. Çok daha çabuk yoruluyorum ve hareketli biri olduğum için kısıtlıyo beni bu durum.

Tam destek abur cuburu meyve ile değişiyoruz
ekmeği kesiyoruz , akşamları da çorba salata
kahvaltını yap ama

Tam destek abur cuburu meyve ile değişiyoruz
ekmeği kesiyoruz , akşamları da çorba salata
kahvaltını yap ama

Ekmek zaten yemiyom ama bu çorba işkencesini yapamam. Zira sebze ve çorba (tarhana hariç o baştacı) çok gereksiz bulduğum şeyler. :(

Ekmek zaten yemiyom ama bu çorba işkencesini yapamam. Zira sebze ve çorba (tarhana hariç o baştacı) çok gereksiz bulduğum şeyler. :(

haşlanmış et , haşlanmış tavuk da olur :T: mercimek iç bari
hem sindirime yardımcı

hep bunlar düzensiz beslenmekten işte :T:
sebze salataları ye , balık ye onları da sevmiyorum dersen beni ye

Balık yerim sebze eh işte. .p Seze salatası derken patlıcan salatası, patates salatası falan gibi mi? :d

seni 6 kilo fazlanla da severim ben abla:dyg:

Ben zevzekgillerdenim sanirim :D
Ama sabahlari yarim saat uyumadan oncede 45 dklik egzersiz programlariyla fit kalabilirsin bebisim bide ekmek tuketme asla

cikolata,seker,cips gibi abur cuburlari hayatimdan cikardigimdan beri ne ileri gidiyorum ne geri .p

Yani demem o ki abur cubur deyip gecme onlar yapiyo ne yapiyorsa

Kelin merhemi diyorum ve konuyu terkediyorum :P

Nasıl oldu bilmiyom ama iki kilo verdim ben xd

Geri