Sigarayı Bıraktım Canım Çekiyor

• Kullanıcı ZiFiR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 2127 gün önce görüldü
Tam koskaca 3 saat 18 dakikadır sigara içmiyorum ve çayda içmiyorum biraz önce çay demledim.tam duble bardağı doldurmuştum ki aklıma sigara düştü bütün çay hevesim kaçtıııı.bu 3 ssatlik zaman öncesi pakedi kırp atmıştım şimdi markede gideyim nefsimi sesini kesmek için sigara alıp geleyim evime duble çay doldurup yanına püfür püfür sigaramı mı tüttüreyim hayır o değil 3 saat boşa sigara içmemiş olcam. yoksa ben ne yapayım arkadaş canım çok sigara istiyor yaw beni nasıl durdurabilirim

:zuha:

@ZiFiR. Sakın . Sakın içme .

Kuru yemiş al ye , Nefsine hakim ol.Erkek inadın binsin hadi , İçme :p

markete gitme evde çerez tarzı bir şeyler varsa onları ye.
madem sigarayı bırakma kararı aldın uygula derim :)

Yeme bir şey sakız at ağzına kilo alırsın alışkanlık yapar. :) Senin yerinede içerim ben ;d

Eheeeee .)

Valla demli bir çay koy yak sigaranı kafan rahat olsun derdim ama bi yerden başlamak lazım üç saat de az bi zaman değil
denemekte fayda var bi kaç saat daha dayandın mı istedğin körelir zaten.

Ağzını boş tutmamaya çalış çay kahve içme
sakız çekirdek dene.
en kötü uyumaya çalış aklına gelmesin ve yahut kafanı dagıtıcak bişeylerle mesgul olabilirsin.

saniyeleride saydinm? (: sigara birakmak azim ister icinden gelmeli kendini zorlucaksan hic birakma.. sakiz cigne fazlada cereze saldirma bir aliskanliktan diger aliskanliga gecis olur :) allah yardimcin olsun insallah birakirsin :)

Sizlerde bırakacağınıza çocuğa senin yerinede içeriz gibi laflar etmeyin :@ Hepiniz bırakın şu zıkkımı ne anlıyorsanız zaten :@

En nefret ettiğim şey Sigara - alkol . Çevremdekilerle sürekli bu yüzden kavga ediyorum. Allaha şükür ailemde alkol içen yok fakat sigara mevcut. Babam korkusundan Yanımda sigara içemez:D

Allah başka dert vermesin amin . by :o

Durdurma la sigara bırakılırmı hiç. Al bi paket daha .

Sizlerde bırakacağınıza çocuğa senin yerinede içeriz gibi laflar etmeyin :@ Hepiniz bırakın şu zıkkımı ne anlıyorsanız zaten :@

Bende nefret ederdm biliyor musun? :( Hep al çek bir tane diye diye başlattılar beni..
Bir başladın mı bırakılmıyo işte malesef :/

She` Farz-ı MisaL Hera Katre-i Matem Vaveylâ

arkadaşlar hepinize ayrı ayrıı teşekkür ediyorumm valla o hani kuruyemiştir incirdir çekirdektir onlar işe yaramıyo nikotin sakızı var önümde çenemin kemiği koptu abicim bu nedirrr hani bırakmaya karar verdim vermesine bini geçmiştir büyük ihtimal bak 18 dakikayıda aştı azmin zaferi önümüzdeki maçlara bakıcaz ben bi markede gidip geliyorum çayda demine oturdukiii offf diyoyorum başkada bişey demiyorum ..

Bende nefret ederdm biliyor musun? :( Hep al çek bir tane diye diye başlattılar beni..
Bir başladın mı bırakılmıyo işte malesef :/

Zaten başlayanların çoğu nefret edenler.
valla ne kadar sevsem de sigara içmeyi isterdim nefret ettiğim anlarda kalmayı .
Başlatmasın valla Allah hiç bırakması gerçekten zor .

Arızalık yapmayın . Kendinize hayrınız yok bari başkasına olsun :sen:

Denemen lazım she çok güzel vallahi . :) Hiç bırakmıyor seni . :) Beni bırakmayan şeyide ben asla bırakmam, seviyeli bi ilişkimiz var onla . :)

kardeşim gibi psikologa git onlar yönlendirirler ... Anladıgım kadarıyla iraden pek güçlü değil kendine hakim olamıyorsun bu konuda başka çaren yok ya da sakız cigne bolbol

Alo 171 Sigara Bırakma Danışma Hattı

Alo 171 Sigara Bırakma Danışma Hattı

She` Farz-ı MisaL Hera Katre-i Matem Vaveylâ

arkadaşlar hepinize ayrı ayrıı teşekkür ediyorumm valla o hani kuruyemiştir incirdir çekirdektir onlar işe yaramıyo nikotin sakızı var önümde çenemin kemiği koptu abicim bu nedirrr hani bırakmaya karar verdim vermesine bini geçmiştir büyük ihtimal bak 18 dakikayıda aştı azmin zaferi önümüzdeki maçlara bakıcaz ben bi markede gidip geliyorum çayda demine oturdukiii offf diyoyorum başkada bişey demiyorum ..

O nikotin sakızını da aman diyim öyle çok fazla kullanma gerçekten istemek onemlı en basta yoksa otur sabaha kadar çiğne otur sabaha kadar kuruyemiş ye kar etmıyor .
Bi ara bende kullanmıstım nıkotın sakızını abartmamak gerekıyo valla sigarayı bırakayım derken ona alışmakda var işim sonunda ki dırek nıkotini almış oluyorsun o sakızla daha bi zarar zaten 1- ıkı saat gecmeden ıkıncıyı kullanma dıyorlar .
Gerçekten istiyorsan zaten bırakırsın sen hepsınden once boş kalmamaya çalış durdukca daha cok aklına gelir .

Geri