Sigarayı Bıraktım Canım Çekiyor

• Kullanıcı ZiFiR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 2127 gün önce görüldü
She` Farz-ı MisaL Hera Katre-i Matem Vaveylâ

arkadaşlar hepinize ayrı ayrıı teşekkür ediyorumm valla o hani kuruyemiştir incirdir çekirdektir onlar işe yaramıyo nikotin sakızı var önümde çenemin kemiği koptu abicim bu nedirrr hani bırakmaya karar verdim vermesine bini geçmiştir büyük ihtimal bak 18 dakikayıda aştı azmin zaferi önümüzdeki maçlara bakıcaz ben bi markede gidip geliyorum çayda demine oturdukiii offf diyoyorum başkada bişey demiyorum ..

Dur gitmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ;d

ah okdar destan yazmıştım adam gitmiş zaten .d

Abi sigara bırakılır mı ya ? :D
Fazla zaman geçmiş sayılmaz demle çayını al cigaranı keyfine bak baba ya .

kardeşim gibi psikologa git onlar yönlendirirler ... Anladıgım kadarıyla iraden pek güçlü değil kendine hakim olamıyorsun bu konuda başka çaren yok ya da sakız cigne bolbol

Alo 171 Sigara Bırakma Danışma Hattı

Alo 171 Sigara Bırakma Danışma Hattı

171 ilk önce aradım bir sürü soru sordular gittim ilaç verdiler ama işe yaramadı galiba

Bıraksaydın iyiydi.

hedefimde o var ama ulaşamıyorum

O nikotin sakızını da aman diyim öyle çok fazla kullanma gerçekten istemek onemlı en basta yoksa otur sabaha kadar çiğne otur sabaha kadar kuruyemiş ye kar etmıyor .
Bi ara bende kullanmıstım nıkotın sakızını abartmamak gerekıyo valla sigarayı bırakayım derken ona alışmakda var işim sonunda ki dırek nıkotini almış oluyorsun o sakızla daha bi zarar zaten 1- ıkı saat gecmeden ıkıncıyı kullanma dıyorlar .
Gerçekten istiyorsan zaten bırakırsın sen hepsınden once boş kalmamaya çalış durdukca daha cok aklına gelir .

kardeşim bende acıkma hissi yaratıyor yemek yeyince malum ne zengin ne fakir hesabı aklıma yine sigara geliyor nikotin sakızı ağızda berbat bi tat bırakıyo fazlasıda baş ağrısı yapıyo bende sigara içenmi iki paket aldım bide duble çayyy offf diyorum mayhoş bir baş dönmesi oldu :D

Dur gitmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ;d

gittim geldim... sigaraaaa :)

Zıkkım için Zıkkım

ikinci sigaramı zıkkımın şerefine yakıyorum

Tam koskaca 3 saat 18 dakikadır sigara içmiyorum.

Bunu kutlamak için bile bi tane içilirdi. :))

yok kırmızı winston ikram ederdimde şartlar sen minderi gargoya ver parlement feda olsun :)

bu arada @She` başlığın ayarıyla oynamışsın sanırım sigarayı içince kendime geldim bak

Hayır Ben hiç bir şey ile oynamadım . Oynadıysa da başkası oynadı . Evet değiştirmişler

Peh dayansan sasardim :honk:

Sen sigarayi birakamazsin karacombam :hi:

ZiFiR. ozaman psikologa git kardeşim öyle yaptı yönlendirirler :p

Tam koskaca 3 saat 18 dakikadır sigara içmiyorum.

Bunu kutlamak için bile bi tane içilirdi. :))

3 saate 3 tane sigara içdim oda dumanaltı :)

Hayır Ben hiç bir şey ile oynamadım . Oynadıysa da başkası oynadı . Evet değiştirmişler

sigarayıda bırakamdık zaten

Minder minder minder :o Sonunda almak zorunda kalacağım galiba :D

al kurtul taam mı :)

Hiç affetme, iç gitsin. Sigaraya bide zararlı derler, artık yediğimiz domatesler bile hormonlu boşversinler o muhabbetleri. :)

lan ölüp gidcez sigaradan :D sigaramı bize zararlı bizmi ona bilmiyorum içmiyoruz ki yiyorum şahsen elbet birgün bırakıcam inşAllah amin :)

Geri