Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bi mastikaya bakar36 saat geride kaldı. İnanıyorum, bırakacağım
Valla şu saatten sonra hiç bi seye bakmaz. İnanıyorum, bırakacağım.Bi mastikaya bakar
martın ilk haftası off olduğun ilk günü söyle banaValla şu saatten sonra hiç bi seye bakmaz. İnanıyorum, bırakacağım.
Azaltmak günün sonunda seni daha fazla bağımlı yapar. Bu iyi bir yol değil.Tansiyondan sonra mecbur azalttım ama bırakmadım, bazen aşırıya kaçıyoruz tabii..
Azaltmak zor oldu ama birden yapmadım bunu zaten haftalık olarak yavaş yavaş düşürdüm içtiğim sigara sayısını. İlk olarak paket sayısını düşürdüm tabii ;dAzaltmak günün sonunda seni daha fazla bağımlı yapar. Bu iyi bir yol değil.
Belki senin için iyi bir yoldur ama genelde bu iradeyi çok zorlayan bir yol. Bir sonraki sigara saatini sabırsızlıkla beklediğinde sigaraya verdiğin değeri de arttırmış olursun. Hakkında hayırlısını diliyorum.Azaltmak zor oldu ama birden yapmadım bunu zaten haftalık olarak yavaş yavaş düşürdüm içtiğim sigara sayısını. İlk olarak paket sayısını düşürdüm tabii ;d
Birden 2-3 paket içerken azaltmış olsam çok zorlardı. Dengeli azaltma iyi bir yol aslında, şu an bazen gün içinde aklıma gelmiyor bile.
Bende ınanıyorum sana , bırakacaksın .36 saat geride kaldı. İnanıyorum, bırakacağım
ACV...