Sözlük Sigarayı Bırakmak

A
  • Kullanıcı Akay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Sözlük
Aga cocugu musun?
Süreyya hanımcığım, yani küllük kokan bir konuda daha kaç alıntı yapacağız birbirimizi, artık level atlamak gerekmiyor mu?
Yani ramak kaldı artık "seviyorum lan" diye haykırmaya :)
Balık burcu erkeğiyim, yükselenim başak ve dm açık bilgin olsun..
Deryalara dalıp gidiyorum.. boğulmadan gel, can kurtaranım ol :)
Ağa çocuğu değilim, babamın kuru emeklisi var sadece, her şey annemin üstüne.
Sen bu ara biraz sempatik olmaya başladın, böyle espiriler falan, mizah konularında hey'kel kendine gel falan, çok hoşuma gitti, yapma..
Senin sözlük konun nerede söyle bakalım bana, o geçen bir an ortaya çıkan ve kaybolan şarkı konunu yine bulamadım.
Süreyya hanımcığım, bir başka saçma konu altında seninle saçmalamayı özleyene kadar hoşçakal.
- sigarayı bırakmaya çalış, ama severek içiyorsan bırakma. Hayat sevdiğin şeyleri yapmak için her zaman adil davranmıyor.

Süreyya hanımcığım, yani küllük kokan bir konuda daha kaç alıntı yapacağız birbirimizi, artık level atlamak gerekmiyor mu?
Yani ramak kaldı artık "seviyorum lan" diye haykırmaya :)
Balık burcu erkeğiyim, yükselenim başak ve dm açık bilgin olsun..
Deryalara dalıp gidiyorum.. boğulmadan gel, can kurtaranım ol :)
Ağa çocuğu değilim, babamın kuru emeklisi var sadece, her şey annemin üstüne.
Sen bu ara biraz sempatik olmaya başladın, böyle espiriler falan, mizah konularında hey'kel kendine gel falan, çok hoşuma gitti, yapma..
Senin sözlük konun nerede söyle bakalım bana, o geçen bir an ortaya çıkan ve kaybolan şarkı konunu yine bulamadım.
Süreyya hanımcığım, bir başka saçma konu altında seninle saçmalamayı özleyene kadar hoşçakal.
- sigarayı bırakmaya çalış, ama severek içiyorsan bırakma. Hayat sevdiğin şeyleri yapmak için her zaman adil davranmıyor.
Sana da konu begendiremiyoruz ayol.
Takil kafana göre.
Atasay da evde takilani da var.

Öncesinde çok nadir içer asla devamını getiremezdim. Şimdilerde yeni yeni içmeye başlıyor ve üzülerek söylemek istiyorum ki çok da keyif alıyorum. :)

seni bırakmayan şeyi asla bırakma, hele ki bu devirde . :)

Konuyu açan ve insanları teşvik eden @Psinoza dışında çoğu kişi bıraktı galiba, bırakanları tebrik ediyorum.

Bırakmışlar işte, bıraktık yazmışlar. Sen yeni mi başladın? Hiç başlama bence...
Yok yahu şaka yapıyorum Yeri gelmişken sana bişey söylemek istiyorum meğer seni ne çok seviyormuşuz ben bile yokluğunda anladım gerçek bir kalitesin sen Lefty.
Ok Bb Sjsjsjs

Geri