Canis Major
Altın Üye
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ben içmiyorum yarmam zaten çok içici değildim ama yine de çok zorlandım hala da zorlanıyorum aklıma geldikçe. Bir tane yakasım geliyor bazen de içersem de değecek bi an içerisinde içerim......Bıraktınız mı ?
Bi gerginlik oluyor dimiiii sjsnxhd o zaman sigara daha çok aranıyorrrrBen içmiyorum yarmam zaten çok içici değildim ama yine de çok zorlandım hala da zorlanıyorum aklıma geldikçe. Bir tane yakasım geliyor bazen de içersem de değecek bi an içerisinde içerim......
Ama şu var tahammülum kalmıyor hiçbir şeye onu gördüm.... bir ton kisi çıkardım hayatımdan anlık olarak jdjsjd sigarasizlik yüzünden millete atar gider yapıyorum ya.
İçinde senin olduğun her şey güzel.. sigara bile.Birakamadi.
Derya kim?İçinde senin olduğun her şey güzel.. sigara bile.
Aze zorla kadını sana ayarlayacam diyor, kaç kere istemiyorum dedim. Bugün öğle arasında Aze ile telefonda konuşurken sesimi duymuş, kim bu çıtır demiş vs vs.Derya kim?
Parasi vardir belki.Aze zorla kadını sana ayarlayacam diyor, kaç kere istemiyorum dedim. Bugün öğle arasında Aze ile telefonda konuşurken sesimi duymuş, kim bu çıtır demiş vs vs.
Aze'de akşam aradı, illa kadın seninle tanışmak istiyor diyor. Kadının araba fobisi varmış, ben de o yüzden galerici olduğumu söyle dedim.
Gitmiş kadına bir de beni göstermiş, kadın da kel erkeklere bayılırım falan demiş.
Kadın güzel, ama yaşı var biraz. Çok çıtır değil hani.
Tamam da ben zaten fazlasıyla zenginim. Toprak sahibi ailemParasi vardir belki.
Aga cocugu musun?Tamam da ben zaten fazlasıyla zenginim. Toprak sahibi ailem
Ama zengin kadınlar çekici oluyor bu gerçek, ama orta yaşlı röfleli saçlı bir kadınla flört etmem ya.
Ayak bileği ince, enstrümantal çalmasını bilen, cömert, sevişgen kadınları severim.
Sanat ruhu olan kadınlar çok çekici ya.