Sözlük Sigarayı Bırakmak

A
  • Kullanıcı Akay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Sözlük
uzun mu kısa mı yoksa şu paketteki dkdkdkdkdk neyse x çok gergin bu ara73752BF1-AAA1-4C55-93E3-79C8276264A6.jpeg

Konuyu açan ve bırakma fikrini ortaya atan @Psinoza dışında çoğu kişi çabalıyor ancak ilk kendisi havlu attı ne yazık ki.:)

Konuyu açan, konuya sigarayı bırakacağını söyleyen arkadaşların bir bölümü de maalesef ban yedi. Bilimsel araştırmalar sigara bırakırken insanların gerginlik yaşadığını söylüyor acaba doğru mu?
Bu konudan sonra forumda ban sayısı %250 arttı. Umarım @Aze de bu kervana katılır, çok isterim. Hem sigarayı bıraksın, hem de ban yesin.
Herkese geçmiş olsun.

sigarayı bırakma girişimimin 6. günü hiç içmemezlik edemedim fakat paket satın almadım.
günde ortalama 3 ya da 4 tane içiyorum, tek olduğum zamanlar canım istemiyor ama yanımda hep bir elden yakıldığında karşı koyması kolay olmuyor.
sinir harbi veya gerginlik durumum yok, olips okaliptus aromalı şeker emmeye devam ediyorum damağımda tazelik oldukça içme isteği doğmuyor.
daha erken acıkmaya başlasam da kararında yiyorum, normalde tatlı tüketmiyorum ancak dün akşam 5 dilim baklava yedim. ilginç
üzerimde yorgunluk var dinç değilim, sebebi yoksunluk mu yoksa iklimsel mi kestiremiyorum.

Bıraktınız mı ?
Ben içmiyorum yarmam zaten çok içici değildim ama yine de çok zorlandım hala da zorlanıyorum aklıma geldikçe. Bir tane yakasım geliyor bazen de içersem de değecek bi an içerisinde içerim......
Ama şu var tahammülum kalmıyor hiçbir şeye onu gördüm.... bir ton kisi çıkardım hayatımdan anlık olarak jdjsjd sigarasizlik yüzünden millete atar gider yapıyorum ya.

Ya ablamın yakın arkadaşı aile dostumuz sigara yüzünden hayattan koptu daha kırklarindaydi Allah rahmet eylesin kiminde erken hastalıklara yol açıyor kötü bir durum rabbim kimseyi düşürmesin

Ben içmiyorum yarmam zaten çok içici değildim ama yine de çok zorlandım hala da zorlanıyorum aklıma geldikçe. Bir tane yakasım geliyor bazen de içersem de değecek bi an içerisinde içerim......
Ama şu var tahammülum kalmıyor hiçbir şeye onu gördüm.... bir ton kisi çıkardım hayatımdan anlık olarak jdjsjd sigarasizlik yüzünden millete atar gider yapıyorum ya.
Bi gerginlik oluyor dimiiii sjsnxhd o zaman sigara daha çok aranıyorrrr
Helallll azemmm böle devam edersen bırakırsınnn ama çok nadir gördüm bırakannn xd diyet gibiiii şuan diyetteyim meselaaa ama çokda düşünmemek lazım xd mujkkkk

• Kalp Gözler
Tepkiler: Aze
10 ya da 11 gün sonrası
günde bir kaç tane içiyordum ama az evvel sigara aldım.
tadı biraz tuhaf geldi bazı paketler zaten tatsız olur keyif vermez. ilk daldan pek keyif alamadım keza keyfimde yok.

sigara illetinden kurtulmak moralle oluyor, moralim iyiyse hiç aramıyorum keyfim yoksa kendime yak bir sigara diyorum.
babannem parasını el alır dumanını yel alır içme derdi rahmetli oldu.
dün akşam komşum aniden vefat etti, ölümlerden etkilenmezdim fakat bazı şeyleri kafaya pek takmamak gerektiğini tekrardan anımsattı.
pek keyfim yok, keyifsizim sigara yakacağım.

@Hatem seni aşırı merak ediyorum ne yaptın başladın mı acaba yoksa devam mı... of iki dakika açsak banini.... sigarayi hala içmiyor mu acaba merak ediyorum napim...

@Aze bu boş konuları ve işleri bıraksan mı? Millet sigarayı bırakmış, bırakmamış.. sanki bana tekel bayi işletiyor da düzenli müşterisi adam.
Sen bıraktın, aferin sana tebrikler.
Yani asli görevin olan iş arkadaşın Derya hanımı bana ayarlamak ama sen burada boş zaman geçiriyorsun.
Vaktimizi daha faydalı şeylere mi harcasak.. aşk beklemez, arkadaşının mutluluğunu istemiyor musun?
Kadına galerici olduğum bilgisini vermeyi unutma, by.

Aze zorla kadını sana ayarlayacam diyor, kaç kere istemiyorum dedim. Bugün öğle arasında Aze ile telefonda konuşurken sesimi duymuş, kim bu çıtır demiş vs vs.
Aze'de akşam aradı, illa kadın seninle tanışmak istiyor diyor. Kadının araba fobisi varmış, ben de o yüzden galerici olduğumu söyle dedim.
Gitmiş kadına bir de beni göstermiş, kadın da kel erkeklere bayılırım falan demiş.
Kadın güzel, ama yaşı var biraz. Çok çıtır değil hani.

Aze zorla kadını sana ayarlayacam diyor, kaç kere istemiyorum dedim. Bugün öğle arasında Aze ile telefonda konuşurken sesimi duymuş, kim bu çıtır demiş vs vs.
Aze'de akşam aradı, illa kadın seninle tanışmak istiyor diyor. Kadının araba fobisi varmış, ben de o yüzden galerici olduğumu söyle dedim.
Gitmiş kadına bir de beni göstermiş, kadın da kel erkeklere bayılırım falan demiş.
Kadın güzel, ama yaşı var biraz. Çok çıtır değil hani.
Parasi vardir belki.

Parasi vardir belki.
Tamam da ben zaten fazlasıyla zenginim. Toprak sahibi ailem :)
Ama zengin kadınlar çekici oluyor bu gerçek, ama orta yaşlı röfleli saçlı bir kadınla flört etmem ya.
Ayak bileği ince, enstrümantal çalmasını bilen, cömert, sevişgen kadınları severim.
Sanat ruhu olan kadınlar çok çekici ya.

Tamam da ben zaten fazlasıyla zenginim. Toprak sahibi ailem :)
Ama zengin kadınlar çekici oluyor bu gerçek, ama orta yaşlı röfleli saçlı bir kadınla flört etmem ya.
Ayak bileği ince, enstrümantal çalmasını bilen, cömert, sevişgen kadınları severim.
Sanat ruhu olan kadınlar çok çekici ya.
Aga cocugu musun?

Geri