Sözlük Sigarayı Bırakmak

A
  • Kullanıcı Akay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Sözlük
La yalan ya. Sigarayı yalayarak içiyor. Nasıl bıraksın bu müptezel? Sen inanıyor musun?
bana bugün seni tavuk şiş olarak görüyorum, yerim dedi.
sigarasizliktan yemeğe veriyro kendini

geçmiş olsun abi (yaş kaç bu arada)

sigara sağlığa her türlü zararlı benim fikrime göre ama benim annem de 40 yıldır içiyor geçtiğimiz hafta kapsamlı check up yapıldı , bir tane kötü sonuç yok 1-2 polip hariç. ciğerler temiz .

şaşılacak durum gerçekten ama esasen ben sigarayı kokudan dolayı bırakmak istiyorum. trussardi veya hermes kokmak varken kıraathane küllüğü gibi kokmak biraz sıkıntı oluyor sigara içmeyenler karşısında.
Selam kardeşim, ailelerimizi sağlıklı görmek en büyük temennimiz her zaman, geçmiş olsun.
Babamın yaşı 71 şu an, zamanında çok fazla işkencelere, kötü muameleye maruz kalmasına rağmen iyi görünüyor.
Sigarayı bıraksın diye eylem bile yaptık çocuklar olarak ama o çoğaltarak devam etti. Aralıksız 60 seneye yakındır içiyor, zaten çocukken başlamış.
Gerçekten koku durumu sıkıntı kardeşim, belki içenler fark etmiyor ama çok rahatsızlık veriyor. Hele benim gibi o konudan nefret edenlere işkence :)
Sağlıkla kal.

Simdi de birakanlar icin yakiyorum..

lan hayırsız Hatem hem.sormuyorsun hem de dalga mı geciyorsun benim iradeli ve prenses arkadaşımla nsns

geçmiş olsun abi (yaş kaç bu arada)

sigara sağlığa her türlü zararlı benim fikrime göre ama benim annem de 40 yıldır içiyor geçtiğimiz hafta kapsamlı check up yapıldı , bir tane kötü sonuç yok 1-2 polip hariç. ciğerler temiz .

şaşılacak durum gerçekten ama esasen ben sigarayı kokudan dolayı bırakmak istiyorum. trussardi veya hermes kokmak varken kıraathane küllüğü gibi kokmak biraz sıkıntı oluyor sigara içmeyenler karşısında.

Polip dediğin şey parça patolojiye gitmeden kötü olup olmadığı belli olmayan bir şey. Sonuç olarak, büyümemesi gereken bir parça büyümüş vücutta.

Bu da yaşandı.

"1-2 polip hariç kötü sonuç yok" yazdın ya; diyorum ki: "Polipler izlenip, parça alınıp patolojiye gitmeden belli olmuyor"

Benim de boğazımda polip vardı.
evet 1-2 polip derken faraziydi zaten 8 parça alındı bağırsaktan hepsi zararsız çıktı. geçmiş olsun diyelim , sağlık çok önemli.

Geri