Sözlük Sigarayı Bırakmak

A
  • Kullanıcı Akay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Sözlük
10.güne giriş yapmış bulunmaktayım; iyileştim, çok hafif bi halsizliğim kaldı o kadar. bu süre zarfında hiç canım istemedi halen de öyle. daim olmasını umuyorum. @Aze ne durumdasın çikolatam? yok mu bu savaştan galip gelip, sigara içenlere 3.sınıf insan muamelesi yapmamız…..
Nasil canin istemedi ya... benim aklımdan çıkmıyor.......
Ama şunu da bırakayım,

Screenshot_20220110-111034_Quit Tracker.jpg

Arada ekrani sallayınca gaza getirici şeyler yazıyor beğendim.... gerçi o an, 'ne alaka şimdi ya' tepkisi veriyorum o sözlere ama olsun....
Ciddi ciddi bırakıyoruz ha yavrum hdjsjdj kendimi ilk kez bu kadar kararlı gördüm.... canım istiyor yalan yok,özellikle yemek sonrası ve kahve içerken iki damla gözyaşı döküyorum ama olsun,biz başaracağız ya ben inanıyorum. Teraziler kararsızdir hemen vazgeçerler sözlerini insanlara yedirecegiz... hadi bakalım... o değil de toplu taşımalarda sigara içenlerin kokusunu hemen alıyorum artık, leş gibiler iğrençsiniz içmeyin şu zıkkımı...... jdjsjdjsjs

Nasil canin istemedi ya... benim aklımdan çıkmıyor.......
Ama şunu da bırakayım,

Ekli dosyayı görüntüle 51577

Arada ekrani sallayınca gaza getirici şeyler yazıyor beğendim.... gerçi o an, 'ne alaka şimdi ya' tepkisi veriyorum o sözlere ama olsun....
Ciddi ciddi bırakıyoruz ha yavrum hdjsjdj kendimi ilk kez bu kadar kararlı gördüm.... canım istiyor yalan yok,özellikle yemek sonrası ve kahve içerken iki damla gözyaşı döküyorum ama olsun,biz başaracağız ya ben inanıyorum. Teraziler kararsızdir hemen vazgeçerler sözlerini insanlara yedirecegiz... hadi bakalım... o değil de toplu taşımalarda sigara içenlerin kokusunu hemen alıyorum artık, leş gibiler iğrençsiniz içmeyin şu zıkkımı...... jdjsjdjsjs
hasta olmam ile alakalı sanıyorum azemcim yoksa çekmiyor oluşumu garipsiyorum ben de. sigara içmek, kokmak ne ağbii. yıl olmuş 2022…

E633ED4C-02D4-4A18-9EC1-DC1CD9518653.jpeg

parliament night blue 25,5 olmuş ama yine de bırakmam

Sigara içmeyen kadınla flört edilmez..

Üff.
Nerden bilecegiz biraktiginizi ya?
Burada birakiyorum biraktim,ekran kapaninca saldim cayira mevlam gayira.
Inanmorom.

Yakim bitane bak efkar basti.

Geri