Sözlük Sigarayı Bırakmak

A
  • Kullanıcı Akay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Sözlük
Ben burada sen bırak diye dua ediyorum senin dediğine bak olacak iş değil..

Evlenmeden başlamış @Xasthur işin zor .dd

Sigara Ne öyle ya size sigara maceramı anlatayım. Bir akşam evin damında etrafa bakarken birileri sokağın karanlık tarafında yere eğilip bir şeyler kurcaladı. Gidince merak ettim, vardım oraya sigara. Aldım. Sonra ikindi vakitleri damda yakıp içtim. Hemen bitti. Babamın paketinden çaldım. Kısa sürede anladılar tabi. Babam az ama öz döver. Bir vurdu. Anında etki etti, bıraktım. Sene 98-99 fln.

Birkaç aydır düşük maliyetli puro alıyorum, özel günlerimde tek tük içiyorum.

Evlenmeden başlamış @Xasthur işin zor .dd

Sigara Ne öyle ya size sigara maceramı anlatayım. Bir akşam evin damında etrafa bakarken birileri sokağın karanlık tarafında yere eğilip bir şeyler kurcaladı. Gidince merak ettim, vardım oraya sigara. Aldım. Sonra ikindi vakitleri damda yakıp içtim. Hemen bitti. Babamın paketinden çaldım. Kısa sürede anladılar tabi. Babam az ama öz döver. Bir vurdu. Anında etki etti, bıraktım. Sene 98-99 fln.

Birkaç aydır düşük maliyetli puro alıyorum, özel günlerimde tek tük içiyorum.
Beni de valide hep yakalamaya calisiyordu. Ama hic fire vermedik ilk okul 5 ten askere gidene kadar. Hep yakalamaya calisti..
Askere gittim geldim dedim ki "anne sigara iciomusun diye sordugun zamanlarda hep iciyordum ve sen beni hic bir zaman yakalayamadin" ksjdhfhdhf
Abi bana tokati bir koydu 20 senelik dayak yedim koskoca adam oldum halde tabi arada bir de kahkaha atiyodum agzima agzima geliodu o terlik jahdhdjdj

Lisede parlament içecek kadar sigaralar ucuzdu :) Şimdi ateş pahası.
Adam kafayı alkol ve sigaraya takmış.Durmadan zam yapıyor.Onun inadına bırakmayacak.Ne zaman iktidardan düşerserlerse bırakmayı düşünüyorum:emoji_sweat_smile:

Piyasa oynak, moraller bozuk, her ana haber izledikten sonra ... .... böyle hayatın diyerek bir tane daha yakan sayısız insanlara selam olsun.
İradesine sahip çıkanı öperim:)

iyi ki içmiyorum, teşeka.

Sigarayı bırakmaya çalışmak bir insanın kendine yapacağı en büyük kötülüktür.

Sigara içmeyenler efkarlandiginizda napiyonuz pikenin altında Nutella kavanozuna kaşık mi daldiriyonuz?

Geri