Psinoza
Bronz Üye
Sigara bırakma desteği konusunda pek bilgim yok işin açıkçası ancak önce kendin denemelisin ve olmuyorsa sigara bırakma hattı ya da elektronik sigara ile bırakılıyormuş galiba.
abidik gubidik şeyler onlar lefty...
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sigara bırakma desteği konusunda pek bilgim yok işin açıkçası ancak önce kendin denemelisin ve olmuyorsa sigara bırakma hattı ya da elektronik sigara ile bırakılıyormuş galiba.
Çıktın bu yola madem ve ne oldu da on dakika içinde pes ettin?abidik gubidik şeyler onlar lefty...
Çıktın bu yola madem ve ne oldu da on dakika içinde pes ettin?
Abim bir ara bırakmıştı elektronik sigara ile ancak sonra yeniden başladı. Bırakanlardan dinlemek lazım nasıl bir yol izlediklerini.
Stresli ortamda bırakmak çok zor ve sakin bir yaşam tarzı gerekiyor yoksa her gerildiğinde kullanmak isteyeceksin. Olmadı bir daha denersinbir heves ettim bırakayım dedim, akşam yemeğinden sonra bağımlılığın üzerine alışkanlıkta eklenince yakmış bulundum...
Oha.en tanınması mümkün olmayan fotoğrafıydi üstelik buStoya aşkım
O konuda kavga çıkmaz canım, yalnız bu dünyada sigaraya para vermeyecek tek adam sensin. Sağlık önemli değil para gider ahha. Memeli birkaç konu açmak lazımsigara içen forum üyelerine süresiz ban gelsin mi........ run aç bu konuyu canım.......
sadece kendime değil başkasına sigara almaktan da nefret ederim bu arada......... öyle yeşilaycıyım......O konuda kavga çıkmaz canım, yalnız bu dünyada sigaraya para vermeyecek tek adam sensin. Sağlık önemli değil para gider ahha. Memeli birkaç konu açmak lazımo tür konular ilgi çekiyor.
Her halini bilirimOha.en tanınması mümkün olmayan fotoğrafıydi üstelik bu
Bugün eve komşular geldi, işten gelmişim bakkala gönderdiler çocuk gibi, sigara adını söyledi gidene kadar iki kere aradım ne alacağım ya diyerek.sadece kendime değil başkasına sigara almaktan da nefret ederim bu arada......... öyle yeşilaycıyım......