Sigara içmekten nefes alamayan erkek iticiliği

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Hoş mu sahiden? Az için az....

Sigara tüketen kadın da çok itici. Allah böyle biriyle evli olanlara sabır versin. Tüm gece yatakta sigara kokusu çekmek tam bir işkence olmalı.

Son düzenleme:
Sigara tüketen kadın da çok itici. Allah böyle biriyle evli olanlara sabır versin. Tüm gece yatakta sigara kokusu çekmek tam bir işkence olmalı.
Bazi evli kadinlara bakinca,keske sadece sigara icseydi dersin.
Sigara icenler lobisi...

Nefes alıp almaması boyutuyla çok ilgilenmiyorum ama temiz koksun. Buram buram üzerine sinmiş şekilde sigara kokmasın. Parfümünü sıksın, ellerini yıkasın dişlerini fırçalasın vs.. Sigarasını da bu şartlarda içsin rahatsızlık duymuyorum böyle bir durumda.

sigara ve alkol kullanmadığım için tertemiz kokuyorum.
(şimdi ordan biri atlamasın diye " sadece sigara ve alkol kullanmamayla olmuyor kişisel bakımmmmm da lazım " o da var np )

Bu yaştan sonra sigaraya başladım, öyle ortamlarda içiyorum işte. Herkes gülmeye basliyo :ı

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Ne kadar da dişil bir başlık olmuş. :d
Kötü koku rahatsız edici, bunun cinsiyeti yok. Keşke rahatsız olacağımız tek şey koku olsa...

Nefes alıp almaması boyutuyla çok ilgilenmiyorum ama temiz koksun. Buram buram üzerine sinmiş şekilde sigara kokmasın. Parfümünü sıksın, ellerini yıkasın dişlerini fırçalasın vs.. Sigarasını da bu şartlarda içsin rahatsızlık duymuyorum böyle bir durumda.

İlkokulda arkadaşlarının tırnaklarını kontrol eden öğrencisindir, ispatlayamam ama öyle.. :)

Ne kadar da dişil bir başlık olmuş. :d
Kötü koku rahatsız edici, bunun cinsiyeti yok. Keşke rahatsız olacağımız tek şey koku olsa...

İlkokulda arkadaşlarının tırnaklarını kontrol eden öğrencisindir, ispatlayamam ama öyle.. :)
Keşke ilkokul alışkanlığı olarak kalsaydı şu yaşımda dahi belli etmeden bakarım tırnaklara.. :)

Geri