ne
Elmas Üye
-
-
-
-
Hoş mu sahiden? Az için az....
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bazi evli kadinlara bakinca,keske sadece sigara icseydi dersin.Sigara tüketen kadın da çok itici. Allah böyle biriyle evli olanlara sabır versin. Tüm gece yatakta sigara kokusu çekmek tam bir işkence olmalı.
Başka kötü huylar da var, biliyorum. Ama onlar için başka başlıklar açılacaktır mutlaka.Bazi evli kadinlara bakinca,keske sadece sigara icseydi dersin.
Sigara icenler lobisi...
Verdigin cevap konu basligina cok da uygundu.Başka kötü huylar da var, biliyorum. Ama onlar için başka başlıklar açılacaktır mutlaka.
bunu imzama ekleyebilir miyim ?Bazi evli kadinlara bakinca,keske sadece sigara icseydi dersin.
Sigara icenler lobisi...
bunu imzama ekleyebilir miyim ?
ekliyorum o zaman sonradan telif davası açmazsanız umarımSen bilirsin.
seni öpen yaşadıBen şeker gibi kokuyorum, dudaklarımda da şeker tadı oluyor genelde… .dd
Ekli dosyayı görüntüle 73439
Nefes alıp almaması boyutuyla çok ilgilenmiyorum ama temiz koksun. Buram buram üzerine sinmiş şekilde sigara kokmasın. Parfümünü sıksın, ellerini yıkasın dişlerini fırçalasın vs.. Sigarasını da bu şartlarda içsin rahatsızlık duymuyorum böyle bir durumda.
Keşke ilkokul alışkanlığı olarak kalsaydı şu yaşımda dahi belli etmeden bakarım tırnaklara..Ne kadar da dişil bir başlık olmuş. :d
Kötü koku rahatsız edici, bunun cinsiyeti yok. Keşke rahatsız olacağımız tek şey koku olsa...
İlkokulda arkadaşlarının tırnaklarını kontrol eden öğrencisindir, ispatlayamam ama öyle..![]()