Sigara içmek üzerine

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
Tütün ve boş sigara alıp kendimiz dolduruyoruz ve bir abim ve bir erkek kardeş hep birlikte hem tüketiyoruz hem de satıyoruz bir paketi 2.50 TL.

Myself küba prolarını getirsede tüttürsek

: ) üstadım aklimdasin bu husus da..
konuşmalarimiza istinaden hakkisi hususunda lakin yolumuz oraya düşmesi gerekiyo .. yan sanayi kabûlun olcaksa gittiğim tüm freeshop larda mevcut ..
keyfine iyi bak Uzakdoğu Vietnamdan selamlar..

Jack bu nasıl bi konu böyle :)
Sigara kadar hayatta insanın kendine yapabileceği bir kötülük daha yoktur. uyuşturucuyu saymazsak.

: ) üstadım aklimdasin bu husus da..
konuşmalarimiza istinaden hakkisi hususunda lakin yolumuz oraya düşmesi gerekiyo .. yan sanayi kabûlun olcaksa gittiğim tüm freeshop larda mevcut ..
keyfine iyi bak Uzakdoğu Vietnamdan selamlar..

Küba prosu bahane maksat adamın dibiyle manzaraya karşı tüttürmek ama dizde dövülmüş pronunda ayrı dumanı var es geçemiycem hırçın deniz ve liman güzellerine dikkat Allah a emanet

bu akşam bi duble viski yanına bi puro yakarım buraya da atarım o fotoğrafı :D

çalışmayı bıraktığımda sigarayıda bırakırım

Tütün ve boş sigara alıp kendimiz dolduruyoruz ve bir abim ve bir erkek kardeş hep birlikte hem tüketiyoruz hem de satıyoruz bir paketi 2.50 TL.

İtalya'da öyle içiyorlar abi. Avrupa'da sigara Türkiye'ye oranla pahalı. Gençler sarıp içiyor

Ben ilk gördüğümde şaşırmıştım. Ama içtikleri tütün aromalı, Türk tütünü gibi sert değil

Bu duyguyu hiç yaşayamayacağım için hiç üzgün değilim.

Asla içmedim bu zıkkımı ve iyiki de içmemişim. Ama içkiye ayarında bırakmak şartıyla asla hayır demem.

Geri