Sigara içmek üzerine

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Seviyorum sigara içmeyi.
Duman ve alkol birbirlerini dengeliyor. Eskiden deli gibi içtikten sonra uyanırdım ve ellerim nikotinden sapsarı olurdu, eldiven gibi… kahverengi nerdeyse…
içimden, “Hassstrrr , Ciğerlerim ne haldedir kim bilir? diye geçirirdim.

Ben onu bırakıyorum o beni bırakmıyor bilakis.. :D

Bende o el sararmasi olmuyor Allah'tan hehe :)
Birakicam birakicam dememe ragmen en fazla 3 ay uzak durabildigim , aslinda birakmak istemedigim, geceleri turkulerin yanina siirlerinin yanina herkesden cok iyi eslik eden birsey.

Bir soz vardi , sen susup icine cekersin dumani onlarin gordugu ise sigara icen birisi
Aynen oyle cayla /kahve ilede cok guzel gider diyorum ve bende gidiyorum

İradene hayran kaldım jack.. Darısı başıma..

En büyük sorunum bu lanet sigara bırakmak için türlü türlü yollar denedim en son sigara paketi almayı bıraktım kafam çok şiserse paket sigarayı alıp içinden bir dal içip başkasına veriyorum çok kısa zamanda tamamen kurtulmayı ümit ediyorum darısı sigara tiryakilerinin başına

İradene hayran kaldım jack.. Darısı başıma..

2 gün icmedim ve dedim ki, " Ben bu mereti bir daha icersem ........
Yemin ettim abi :p
birsey söyledim mi yaparim :p

BırakılmazZzzZz :honk:

Illaki birgün birakacaksin.
Ya Doktor kötü bir haber verecek, yada kendi iradenle ;)
Insallah ikincisi gelir basina :p

Bende o el sararmasi olmuyor Allah'tan hehe :)
Birakicam birakicam dememe ragmen en fazla 3 ay uzak durabildigim , aslinda birakmak istemedigim, geceleri turkulerin yanina siirlerinin yanina herkesden cok iyi eslik eden birsey.

Bir soz vardi , sen susup icine cekersin dumani onlarin gordugu ise sigara icen birisi
Aynen oyle cayla /kahve ilede cok guzel gider diyorum ve bende gidiyorum
Canim yaa, 3 ay birakmissin ve tekrar baslamissin. üzüldüm gercekten.

sigara icerken diyordum hep. "Ben bu mereti 2 gün icmemeyi basarsam bir daha agzima koymam" diye. ve dedigimi yapiyorum. Allah utandirmasin e$e dosta :p

En büyük sorunum bu lanet sigara bırakmak için türlü türlü yollar denedim en son sigara paketi almayı bıraktım kafam çok şiserse paket sigarayı alıp içinden bir dal içip başkasına veriyorum çok kısa zamanda tamamen kurtulmayı ümit ediyorum darısı sigara tiryakilerinin başına
Ramazanin 4. gününde karar verdim. aksam 22.30 da ezan okundugunda, Iftarimi yapip hemen vurdum kafayi yattim :p

ilk günler böyle gecti (:

Jack Sparrow vallahi masallah allah surdurmesin bir daha , ben iradesizim ya kafam bozulunca yakiyorum hemen darisi basima senin iradenden :))

Çok şükür ki öyle bir derdim yok.

Nasip kısmet bakalım, tam bırakıyorsun sonra onun verdiği mutluluğu başka birşeyin vermediğini fark edip tekrar başlıyorsun :D

Hhehe insallah olur bizede aglayan :))))

hemen git pastaneye, ac karnina dal 3 kase Profiterole, gör mutlulugu :D
oktay-usta-profiterol-tarifi.jpg

Alkol kesinlikle almıyorum ama sigara içerim :dyg: Kötü gün dostu yaa en iyi arkadaşımm :srl:

Geri