Sigara içmek üzerine

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
Sizi bırakmayan şeyi siz neden bırakıyorsunuz ki. Ayıp duymamış oluyum. Erkek adam kimseyi yarı yolda bırakmaz . :S

Sigara içmeyen arkadaşlar içerde sıcak sıcak kahvelerini yudumlarken muhabbetin dibine vururken, ben kapı önünde titreyerek fırt çekmeye çalışırken, kafaya dannnk etti.
Ve bıraktım. :p

Sigarayı bıraktıktan sonra hayatın başladığını anlayacaksınız da daa işte bırakabilene :)))

İçin geberin

Myself Jesse James DoGu

üstteki arkadaş size dedi '' için geberin '' dedi bana diyemez

Üstadım ben 15 yıldır bi fill keyifle içiyorum , hayatımın sonuna kadarda içmek isterim..
İçende , içmeyen de kendine ..
hayatımızda , keyif aldığımız nadir şeylerden birisinden mağdur kalma niyetinde değilim..

eskiden , bir dal sigara ikram ederdin artık bunu göremiyorum hayat koşuları buna zorlamamalı bizleri öyle değilmi.. ;p

İçmeyip gebereceğime , içip gebermeye razıyım ben..

Hem kadınlar bilmiyorlar sigaradan daha zararlı olduklarını . :) ZiFiR .

Myself kalbimi kırıyosun kaptan ikram ne kelime yakalım içelim zehirlenelim seviyoruz içiyoruz ölüyoruz bu arada ben sigarayı bıraktım :D

DoGu bak sana savaş açarlar linç ederler öyle ortalık yerde zararlılar falan deme

ZiFiR üstadım , kaç saat oldu bırakalı :D
Kendini kandırma artık , benliğin yıpranıyor böyle sende seviyorsun , gittiği yere kadar gitsin işte..

Benim sigara icisim seneden seneye 1 tane :p
Yetiyor da artiyor bile :p
Saglikliyim, kokmuyorum filan :p

Saka bir yana, icen de icmeyen de elbette kendine. Ama cok buyuk riskler aliyorsunuz, bir kac tane akciger kanserine yakalanan insanla tanissaniz, neler cektiklerini anlayabilseydiniz, eminim hemen birakirdiniz. En azindan azaltmaya calismanizi, sagliginiz acisindan oneririm :)

Kim içiyorsa ortaya dedim ne bileyim senin de içtiğini boncuk :)) evet benim hadi burdan yırrtık yoksa eyvah eyvah

Kim içiyorsa ortaya dedim ne bileyim senin de içtiğini boncuk :)) evet benim hadi burdan yırrtık yoksa eyvah eyvah

yuh o zaman.
Bundan sonra sana bisey demiyom. Utanirim olm ben sana bisey demeye.
Nasil bakiyon öle !

ayrica ben biraktim, 1,5 yil önce, kondisyonum acildi, cok hizli kosabiliyorum artikin :D

ZiFiR, cok üc kagitcisin hee, 12 senedir birakiyosun sende cigarayi :cigaraci:

Ya tamam utandırma :))). Bırakıp iyi yapmışsın iradeyle alakalı sanırım öyle ben hiç içmedim tadını bilmiyorum

Ben onu bırakıyorum zaten ama cebime :D

Geri