Sigara haram dediler bu sefer bıraktım galiba

• Kullanıcı ZiFiR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 2132 gün önce görüldü
Genemi sigara konun var senin çok bırakmak istiyorsun ama neden yapamıyorsun ki :) git sigara sevmeyen içmeyen nefret eden birine aşık ol bırakmak zorunda kalırsın :p

Helalse içiyorum, haramsa yakıyorum. ( Necip Fazıl KISAKÜREK )

Al birde burdan yak ZiFiR. ;((

Sigarayı bırakamazsan bir daha çay içeme emi . (çay mı önemli sigara mı iyi düşün)
İnşaAllah bırakırsın.

kaptan gel bak sende bırak büyük işler yapabiliriz çok saat oldu içmedim.

Bizim ZiFiR. Mi birakacak sigarayi pehhhh :D
Cayi birakir sigarayi birakmaz bence :p

Allahin kazanova tomruk uyuz pis gicik karacombasi :p

şu iltifatlarına hayranım başkanım karacombam :D zaten bıraktımda bırakırsam bana ne alıyosun sen onu söyle :)

Helalse içiyorum, haramsa yakıyorum. ( Necip Fazıl KISAKÜREK )

Al birde burdan yak ZiFiR. ;((

Büyük adam Necip Fazıl KISAKÜREK lakin o 30 undan sonra tanıdı islamı ben ise 25 den sora sigarayı bıraktım :) karşim bu illetten kurtulmak şart bak sölim sana :)

Sigarayı bırakamazsan bir daha çay içeme emi . (çay mı önemli sigara mı iyi düşün)
İnşaAllah bırakırsın.

çayı bile terk ettim sırf sigara içmemek için ne çay önemli ne sigara sağlık elden gitcekkk :)tşkr ederim duan kabul olsun ben bu illetten kurtlayım :)

kaptan gel bak sende bırak büyük işler yapabiliriz çok saat oldu içmedim.

şu iltifatlarına hayranım başkanım karacombam :D zaten bıraktımda bırakırsam bana ne alıyosun sen onu söyle :)

Büyük adam Necip Fazıl KISAKÜREK lakin o 30 undan sonra tanıdı islamı ben ise 25 den sora sigarayı bıraktım :) karşim bu illetten kurtulmak şart bak sölim sana :)

çayı bile terk ettim sırf sigara içmemek için ne çay önemli ne sigara sağlık elden gitcekkk :)tşkr ederim duan kabul olsun ben bu illetten kurtlayım :)

Sen sigarayi imzana bile kazimis adamsin birakamazsin, bosuna benden hediye isteme :p

Geri