Sigara haram dediler bu sefer bıraktım galiba

• Kullanıcı ZiFiR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 2131 gün önce görüldü
Sigarayı bırakma girişimlerim devam ediyor 1000 aşşada denemelerim azmin elinden ne kurtulmuş :) Bugün öğleden sonra doçtorcumla görüştüm kendisi afet gibi hatun diyemeden edemedim onla bir anlaşma yaptık daha önceki ilaçlı tedaviler işe yaramadığı için ilaçsız katkısız sigarayı yine ve yeniden bırakmaya karar verdim. bi gaz aldım bi gaz aldım doçtorumdan ufffff diyorum.
canım hiç sigara istemiyor
inşAllah bırakıyorum bu sefer kesin kesin :) aslında işin aslı sigarayı bırakırsam 1 hafta içmessem o afetle bu hafta sonu yemekteyiz yemeği o ısmarlıycak :) yeni edindiğim bilgilere göre sigara harammış bırakmak için bundan daha iyi bir bahane daha bulamazdım şimdi bu konuyu okuyan misafir arkadaşlarda olsa bu gece benim bu illetten kurtulmam için sevabına dua edin oldumu.. Tşkrlr :)

İnşallah bu sefer başarılı olursun...

Bırakırsan söz, sana bir kitap hediye ederim...

allah tan istemiyor yahu istese destan yazardın sanırım

diyerek ufak bir latife ile giriş yapayım ve devamında da allah ciğerlerine zeval vermesin diyerek noktalayayım

güzel haberler bunlar sevindim senin adına bir yeşilaycı olarak...

İnşallah bırakırsın ve bir daha başlamazsın :)
Başaracaksın inanıyorum :cici:

allah tan istemiyor yahu istese destan yazardın sanırım

diyerek ufak bir latife ile giriş yapayım ve devamında da allah ciğerlerine zeval vermesin diyerek noktalayayım

güzel haberler bunlar sevindim senin adına bir yeşilaycı olarak...

bu sefer bırakıyorum :) tşkr ederim.bende yeşilaycı olucam :heyoo: yardım için dua etmeyi ihmal etmeynz

İnşallah bırakırsın ve bir daha başlamazsın :)
Başaracaksın inanıyorum :cici:

tşkr ederim başlamak falan yok daha yani en azından kendime böyle söylyrum :) yardım için dua etmeyi ihmal etmeynz

Sigarayı bırakma girişimlerim devam ediyor 1000 aşşada denemelerim azmin elinden ne kurtulmuş :) Bugün öğleden sonra doçtorcumla görüştüm kendisi afet gibi hatun diyemeden edemedim onla bir anlaşma yaptık daha önceki ilaçlı tedaviler işe yaramadığı için ilaçsız katkısız sigarayı yine ve yeniden bırakmaya karar verdim. bi gaz aldım bi gaz aldım doçtorumdan ufffff diyorum.
inşAllah bırakıyorum bu sefer kesin kesin :) aslında işin aslı sigarayı bırakırsam 1 hafta içmessem o afetle bu hafta sonu yemekteyiz yemeği o ısmarlıycak :) yeni edindiğim bilgilere göre sigara harammış bırakmak için bundan daha iyi bir bahane daha bulamazdım şimdi bu konuyu okuyan misafir arkadaşlarda olsa bu gece benim bu illetten kurtulmam için sevabına dua edin oldumu.. Tşkrlr :)

Evet öğrenmiş olduk sigara harammış afet gibi hatunla yemeğe çıkmak helal mi ? oluyor:p

Bizim ZiFiR. Mi birakacak sigarayi pehhhh :D
Cayi birakir sigarayi birakmaz bence :p

Allahin kazanova tomruk uyuz pis gicik karacombasi :p

Geri