Sifremi unuttum

Konu sahibi son olarak 3024 gün önce görüldü
telefondan hala gire biliyorum ordan bir sey yapamazmiyiz ama olmasi lazim iyi dusunun :cici:

Bal acaba facebook hesabimdan bir arkadasinmi ismini yazmam gerek oyle yapdim ama oda olmadi

Telefondan hala girebiliyorsan,telefondan kod iste o zaman değişebilirisin şifreni.Ve ayrıca bir arkadaşın adını gir demiş orada arkadaşın adını girince büyük ihtimal güvenilir kişi olarak işaretleyecek onu ve o arkadaşında buna onay verirse sıfırlama için ona mail atacak oradan dolayı yapacaksın

Maalesef :/ sadece eposta istiyor .. Telefon olsaydı bir şkilde alırdım ama..
Epostanın şifresini hatirlamadigi için .. :(

Telefondan hala girebiliyorsan,telefondan kod iste o zaman değişebilirisin şifreni.Ve ayrıca bir arkadaşın adını gir demiş orada arkadaşın adını girince büyük ihtimal güvenilir kişi olarak işaretleyecek onu ve o arkadaşında buna onay verirse sıfırlama için ona mail atacak oradan dolayı yapacaksın

arkadas facebook hesabimdanmi olmasi lazim

arkadas facebook hesabimdanmi olmasi lazim

Evet o facebook hesabındaki arkadaş listende olan biri olması gerek onu güvenilir kişi olarak seçecek,o arkadaşında bunu onaylarsa daha sonra büyük ihtimal ona sıfırlama maili gidecek o zaman sorunsuz şekilde halletmiş olacaksın.

ikinci bir e-posta verdiysen ki onun şifresini hatırlaman lazım o şekilde de bulabilirsin

Arkadaşın facebook hesabı kullanmadığı için bloke olmus :) hesabı donmuş gorunuyor :) boşuna uğraşmayın :)

Özel Gizli Soru Cevap Aklındaysa İlkokul Öğretmenin İlk Evcil Hayvanın Gibi Bunlardan Şifreni Sıfırlamak Yetiyordu.

boşver fıs buku maili. çok lazım olursa ben veririm benimkileri.

zaten sifreyi yaza yaza hesap mahv oldu simdi hic giremiyorum mailime
ben kalanla yetineyim
allahdan facebooka telefonda kaytli

buldum arkadaslar sifremi yardim eden herkese tesekkur ederim :cici:

Geri