Merhaba arkadaslar mail facebook sifremi unuttum yeniden nasil bula bilirim :dusun:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yani ben açıkcası anlamadım mail şifrenimi kaybettin yoksa facebook şifrenimi yoksa her ikisinide mi ?@Bal baska yol yokmu
Yani ben açıkcası anlamadım mail şifrenimi kaybettin yoksa facebook şifrenimi yoksa her ikisinide mi ?
mailse eğer şifremi unuttum kısmını tıkla oradan özel soru ile şifre değiştiri seç. Kayıt olurken senin seçtiğin ve verdiğin soruyu seç ve cevabını yaz sonra şifreni benim mail adresime gönder ben sana şifren neymiş söylerim sonra da değiştirirsin (:
@Bal baska yol yokmu
Bendede geçenlerde aynı durum başıma gelmişti canım
simdi ben facebook yazdigim kayt olurken mail adresimin sifresini unutmusdum
1 ay once olur heralde ben degistim facebook sifremi ama simdi pc girmek istiyorum ne sifre yazdigimi unuttum
yani suan mailiminde facebook adresiminde sifresini unutmus durumdayim
Şifreni unuttuysan şifreni bulamazsın ancak şifreyi unuttum diye bir buton olması lazımdı şifreyi sıfırlayacaksın
Bendede geçenlerde aynı durum başıma gelmişti canım
Telefon numaranı istiyorSonra sana bir kod gönderiyor onu yazıp alıyorsun geri hesabını
Bi seçenek daha vardı şey ım doğum tarihiniyazıp hesabını geri alabilirsin .. Tabi ben unuttuğum için onuda yazamamıştım :dusun:
dogum tarihini nereye yazicam
Şimdi şifremi unuttuma tıkladınmı ?
Tıkladıysan ne çıktıysa söyle bana
İşyerindeyim facebooka girmiyor :p
E-posta, Telefon, Kullanıcı Adı veya Ad ve Soyadı
bu yazildi
Heh hesabını bulmaları için facebook adını soyadını oraya yaz yada email adresini yaz :o
Adın:
Enter a friend's full name.
bu geldi
valla bende öyle çıkmamıştım bilemeyeceğim sen o hesaptan ümidini kes:lutfen: Üzgünüm fıstığım
Şu adrese bir bak bakıyım TIKLA