Sifremi unuttum

Konu sahibi son olarak 3023 gün önce görüldü
Merhaba arkadaslar mail facebook sifremi unuttum yeniden nasil bula bilirim :dusun:

Telefon numaranı vererek hesabını yeniden alabilirsin :)

Şifreni unuttuysan şifreni bulamazsın ancak şifreyi unuttum diye bir buton olması lazımdı şifreyi sıfırlayacaksın

mailse eğer şifremi unuttum kısmını tıkla oradan özel soru ile şifre değiştiri seç. Kayıt olurken senin seçtiğin ve verdiğin soruyu seç ve cevabını yaz sonra şifreni benim mail adresime gönder ben sana şifren neymiş söylerim sonra da değiştirirsin (:

Yani ben açıkcası anlamadım mail şifrenimi kaybettin yoksa facebook şifrenimi yoksa her ikisinide mi ?

simdi ben facebook yazdigim kayt olurken mail adresimin sifresini unutmusdum
1 ay once olur heralde ben degistim facebook sifremi ama simdi pc girmek istiyorum ne sifre yazdigimi unuttum
yani suan mailiminde facebook adresiminde sifresini unutmus durumdayim

mailse eğer şifremi unuttum kısmını tıkla oradan özel soru ile şifre değiştiri seç. Kayıt olurken senin seçtiğin ve verdiğin soruyu seç ve cevabını yaz sonra şifreni benim mail adresime gönder ben sana şifren neymiş söylerim sonra da değiştirirsin (:

unuttum yapdim bana besledigin hayvan ismi yaz dedi bende kim bilir ne yazmisim ( :

diger hesab mailimi yaz dedi ozaman onuda bilmiyorum

yani suan yokdan bana var etmek lazim

kafalari calisdiralarim bakalim nasil bulcaniz ( :

simdi ben facebook yazdigim kayt olurken mail adresimin sifresini unutmusdum
1 ay once olur heralde ben degistim facebook sifremi ama simdi pc girmek istiyorum ne sifre yazdigimi unuttum
yani suan mailiminde facebook adresiminde sifresini unutmus durumdayim
Bendede geçenlerde aynı durum başıma gelmişti canım
Telefon numaranı istiyor :) Sonra sana bir kod gönderiyor onu yazıp alıyorsun geri hesabını
Bi seçenek daha vardı şey ım doğum tarihini :) yazıp hesabını geri alabilirsin .. Tabi ben unuttuğum için onuda yazamamıştım :dusun:

Bendede geçenlerde aynı durum başıma gelmişti canım
Telefon numaranı istiyor :) Sonra sana bir kod gönderiyor onu yazıp alıyorsun geri hesabını
Bi seçenek daha vardı şey ım doğum tarihini :) yazıp hesabını geri alabilirsin .. Tabi ben unuttuğum için onuda yazamamıştım :dusun:

dogum tarihini nereye yazicam

hotmail 'in mektup sistemi var eğer mail açarken girdiğin bilgileri hatırlıyorsan gerekli yerleri doldur yeni şifre belirlemen için link veriyor

Geri