Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
sevişelim mi dicektim ki gene banlanmışsın. adamın banı açılmadan ban yiyo lan. bi yetişemedik herife.
reyiz bi konu açar mısın banlar kalksın die. yardıralım. biber gazı falan yiyelim. ben pankart hazırlamaya gidiom. uuu beybi tekbiiiir :hello:
ben seni nerden taniyorum dur cikaricamhayvanadam, fever doktor banlanmış. atraksiyon iyidir. üzüntüden adamların sol tarafına felç inmiş olmalı. neden bazan kifayet etmez dağardaki kelimeler. admin ya da admine: özet geçiyorum. bu adamlar hakkı hukuku bilen 10 numara insanlar. hadi açıver şunların banlarını.
ben seni nerden taniyorum dur cikaricam
tapotalk'tan gonderildi.
sen cemal aga degil misin feveran iyi tanir senifevoran
nerden çıkaracan reyiz?
mesela 7 li akorlar 4 lüsüne çözülür. örneğin (C7 li maj değil) F 'a çözülür. 5. derece dominant, 2. derece sudominat parelelidir. tereciye tere satma durumuna düşmek istemem turgut aldemir hocam (gaziden) iyi yetiştirmişti bizi kerata.
sansiblden mi uyandın?
Real de kedi olanlar sanada aslan kesilir demişti hocamın biri)
Hoşgeldiniz bakalım.
sen önce reel yazmayı öğren..ha,gel bi kahvemi iç kediyi göstereyim size :heyoo:
Bence real nasıl yazılır siz bi arastirinDikkat çekmek için sivrilmeniz gerekir ancak uslubunuzun duzgunlugu ile neden olmasın bu?
real derken hipermarket olani kastettiysen senin dedigin dogru ama "gercek" anlaminda kullanmaya calistiysan adamin dedigi "reel" dogru olani zaten. senin biraz arastirman lazim sanki.