Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Mustafa Kemal öngörülerine sahip olmam şaka mı?… fjkfjfjfj
Emeğe saygı + rep
HAYKIRDIM AHAUANSHSHSJEmeğe saygı + rep
————————————————————
cpu: intel® core™ i5-430m 2.26 ~ 2.53 ghz (turbo boost) | ram: 4 gb ddr3 1066 mhz | hdd: toshiba 500 gb 5400 rpm | acer nplify™802.11b/g/n | ati mobility radeon™ hd 5650 gddr3 1 gb ekran kartı directx® 11 | high frequency enhancer true 5.1 surround ses çıkışı | bluetooth® 2.1+edr | 4 usb 2.0, 1 hdmi™ | 15.6" hd 1366 x 768, 16:9 yüksek parlaklık (220-nit) acer cinecrystal™ led-backlit tft lcd, 8 ms hd tepki süresi | windows 7 home premium tr 64 bit

internette satılmıyor canım, ben aldım mağazalarda var............Stoğu bitmiş fırsatlara sıcak fırsat denmez. Belkiiii ılık fırsattır....
dh ölücüleri ayağa kalkın koçum abiniz geldi.........Ekli dosyayı görüntüle 92829
![]()
Sunny Morning Sn5ckm29 Filtre Kahve Makinesi Siyah - A101
Sunny Morning Sn5ckm29 Filtre Kahve Makinesi Siyah ürününü A101 güvencesiyle en uygun fiyata satın almak için hemen tıklayın!www.a101.com.tr
mağazada bul kısmından şehrinizde stok sorgulaması yapın........ nays kartla alırsanız market alışverişine %10 iade veriyor (40 tl) yine naysla qr ödeme yaparsanız %5 yine iadeniz var (20tl), 100tl üzeri alışveriş yaptığınız için kazı kazan çıkacak ordan da 5-10 lira düşer...... sayemde 335tlye kahve makinası aldınız.......................![]()
Ekli dosyayı görüntüle 92829
![]()
Sunny Morning Sn5ckm29 Filtre Kahve Makinesi Siyah - A101
Sunny Morning Sn5ckm29 Filtre Kahve Makinesi Siyah ürününü A101 güvencesiyle en uygun fiyata satın almak için hemen tıklayın!www.a101.com.tr
mağazada bul kısmından şehrinizde stok sorgulaması yapın........ nays kartla alırsanız market alışverişine %10 iade veriyor (40 tl) yine naysla qr ödeme yaparsanız %5 yine iadeniz var (20tl), 100tl üzeri alışveriş yaptığınız için kazı kazan çıkacak ordan da 5-10 lira düşer...... sayemde 335tlye kahve makinası aldınız.......................![]()
o konuda benim de endişelerim vardı ama ilk yaptığım kahvede bile plastik kokususu almadım, bir haftadır kullanıyorum........Buram buram erimiş plastik kokulu filtre kahve yapan kahve makinası…
www.n11.com