Sıcak Fırsatlar

Konu sahibi son olarak 8 gün önce görüldü
Bebiş zaten hep samsung aldım ama istediğim çok fazlaaa şuan yaaa off zaten bu kararsızlıkla #direNur ile devam:D
Ben annemi kandırırsam iphoone 11 olmadı se alırım. Samsung al bence ya. Özellikle note serileri taş gibiydi. Benim note 4 vardı. Ben kullandım. Sonra kardeşim kullandı daha sonra da yeğenimize verdik o da 2 sene falan kullandı. Note serisi güzeldi yani. İosa sıcak bakmıyorsan.

Ben annemi kandırırsam iphoone 11 olmadı se alırım. Samsung al bence ya. Özellikle note serileri taş gibiydi. Benim note 4 vardı. Ben kullandım. Sonra kardeşim kullandı daha sonra da yeğenimize verdik o da 2 sene falan kullandı. Note serisi güzeldi yani. İosa sıcak bakmıyorsan.
Şuan hala Note 4 kullanıyorum:=) hala taş gibi ama yeter benim zamanım doldu Nur benle vedalaş diyor şarj sorunu yaşıyorum batarya alsamda artık belli bir süreden sonra arıza çıkarıyor bilemiyorum altannnn bilemiyorummmm çıktığı ilk gün almıştım rahat bi 7 8 sene oldu hala baksan bebişim sıfır gibi kıyamam ona ben :p

Şuan hala Note 4 kullanıyorum:=) hala taş gibi ama yeter benim zamanım doldu Nur benle vedalaş diyor şarj sorunu yaşıyorum batarya alsamda artık belli bir süreden sonra arıza çıkarıyor bilemiyorum altannnn bilemiyorummmm çıktığı ilk gün almıştım rahat bi 7 8 sene oldu hala baksan bebişim sıfır gibi kıyamam ona ben :p

Patron, yap kendine bir zam iphone koleksiyonu bile dizersin .d
Sen böyle dersen öğretmenler n'apsın, 3310 gördüm geçen çok beğendim .p

Patron, yap kendine bir zam iphone koleksiyonu bile dizersin .d
Sen böyle dersen öğretmenler n'apsın, 3310 gördüm geçen çok beğendim .p
Yahu ben iphone almam telefona kılım hoş o sanki Nur beni alsın diye yalvarmıyorum ama olsun yani sevişmiyoruz onla:D
3310 iyidir sana ben öğretmensin öğretmen kal haddini bil:D

Yahu ben iphone almam telefona kılım hoş o sanki Nur beni alsın diye yalvarmıyorum ama olsun yani sevişmiyoruz onla:D
3310 iyidir sana ben öğretmensin öğretmen kal haddini bil:D

Hediye edersin artık .p Hor gör anca beni, yoksul ama gururluyum hıhh
Sen ne anlarsın zaten telefondan, git saç bakımı yap .d

Hediye edersin artık .p Hor gör anca beni, yoksul ama gururluyum hıhh
Sen ne anlarsın zaten telefondan, git saç bakımı yap .d
Benim anlamadığım alanlar elbet var ama araştırmacı ruhum sağolsunnnnn herşeyi öğreniyorum sayesinde:=)
Saç demişken hemen bir link bırakım saç bakım ürünlerinde %50 indirim diyor daha fazlasını gördüm ama şişirmişler biraz öyle indirmişler fiyatları:p
Main Page

Benim anlamadığım alanlar elbet var ama araştırmacı ruhum sağolsunnnnn herşeyi öğreniyorum sayesinde:=)
Saç demişken hemen bir link bırakım saç bakım ürünlerinde %50 indirim diyor daha fazlasını gördüm ama şişirmişler biraz öyle indirmişler fiyatları:p
Main Page

Ben de her şeyden anlamam, dolayısıyla anlayanlarla çalışmayı severim.
Ufak bir gözlemim, bakım ürünlerinin indirimli hali bile bindirimli dedirtiyor bana. Bindirimsiz hale geldiğinde paylaşırsan bir konuda sana danışırım dişi Rosiercim .p

Ben de her şeyden anlamam, dolayısıyla anlayanlarla çalışmayı severim.
Ufak bir gözlemim, bakım ürünlerinin indirimli hali bile bindirimli dedirtiyor bana. Bindirimsiz hale geldiğinde paylaşırsan bir konuda sana danışırım dişi Rosiercim .p
Tamam her zaman bakım ürünlerinde yardımcı olurum ne lazım onu söyle :=)

Sporla ilgilenen arkadaşlar için 2 güzel fırsat var.

İlki bence kaçırılmayacak bir fırsat, Socrates derginin 12 aylık dijital aboneliği 99₺.

Diğeri bilhassa EPL, NBA, F1 izleyenler için oldukça iyi bir fırsat. Ssport Plus'ın 12 aylık aboneliği de yine 99₺.

Detayları kendi sitelerinden inceleyebilirsiniz.

13 Ocak Bim bunu kaçırmayın. Beleşten biraz pahalı.

Steelseries Rival 3: 219 TL (güncel fiyatı 350-400TL)

Steelseries Arctis: 349 TL (güncel fiyatı 600-800TL)

Proware Masa: 399 TL

8EA082E5-A84A-4165-95ED-9A4D6E65104E.jpeg

Son düzenleme:
2386EB56-01A2-47C9-882F-5CA7001E7EF6.png
Çiçeksepetinde oscar biblolarında indirim var. Ben kendime sipariş verdim. Link isteyen dm...

Şu nostaljik radyolara bayılıyorum, BİM e 2 dır geliyor geç öğreniyorum hay şansıma :)

Şu nostaljik radyolara bayılıyorum, BİM e 2 dır geliyor geç öğreniyorum hay şansıma :)
Ayrıca 13 Ocakta gelmiş Bim'e nostaljik radyo hepsini dolaşırsan birinde mutlaka vardır ya da en yakın olana git onlar haberleşiyor nerde olduğunu söyler ayırır gider alırsın.

Geri