Sıcak Fırsatlar

Konu sahibi son olarak 7 gün önce görüldü
Aşırı alakasız bir indirim yazayım mı herkes şok olsun... Epic Games'de Inside oyunu bugün 19.00 itibariyle 1 gün ücretsiz olacakmış. Bak nasıl hacklenmişim gibi bir post bu ya. Ne bileyim, hayrına... (daha önce bedavaymış zaten, şimdi para verip enayi olmamak için bekleyin)
Gamer sevgili mi yaptım ne yaptım böyle... a ah.

Ayrıca sevgili kızçelerime özel de bi haberim var. Yurtdışında yaygın olmasına rağmen Türkiye'de bulunmayan regl külotlarından Kotex "gece külodu" olarak çıkarmış. Memnun olan çok insan vardı, tedirgin eden bir yanı olsa da denemek isteyenler için Migros marketlerde 28 Aralık'a kadar 1 TL. Bence denenir. Sanalmarkette de sepete ekleyince 1 TL oluyor. Haydi hanımlar <3

#işbirliği
(bi gün bi marka sorumlusuna denk gelicem kim bu manyak diyecek... biz bunla çalışmadık diyecekler ama pişman ederim püü)

Ayrıca sevgili kızçelerime özel de bi haberim var. Yurtdışında yaygın olmasına rağmen Türkiye'de bulunmayan regl külotlarından Kotex "gece külodu" olarak çıkarmış. Memnun olan çok insan vardı, tedirgin eden bir yanı olsa da denemek isteyenler için Migros marketlerde 28 Aralık'a kadar 1 TL. Bence denenir. Sanalmarkette de sepete ekleyince 1 TL oluyor. Haydi hanımlar <3

#işbirliği
(bi gün bi marka sorumlusuna denk gelicem kim bu manyak diyecek... biz bunla çalışmadık diyecekler ama pişman ederim püü)
Markayı beğenmiyorum ben ama dediğin ürünü bilemem. Fiyatı sakız parasıymış. Firmalar seni keşfedince forumcu bacılarını unutmazsın inşallah...

Markayı beğenmiyorum ben ama dediğin ürünü bilemem. Fiyatı sakız parasıymış. Firmalar seni keşfedince forumcu bacılarını unutmazsın inşallah...
Normalde ben de kotexi bırakmıştım, eski pamuklu pedlerinden vazgeçip naylonlara döndüler diye. Sleppy favorim bozmazsa eğer... ama bu külotları çok duymuştum, deneyince yeşillendiririm. Dışarı çıkarken yine cesaret edemem de evde rahat olabilir. :D
Sizi unutmak mümkün mü ya hemen çekiliş yapıcam forumda...

Amazon'un kitap indirimini bitirdiğini üzülerek öğrenmiş bulundum. Sevgili dostum Jeff'ten aldığım bilgiye göre Amazon, @Favela gibi donanımhaber ölücülerinin "ucuzken alalım belki okuturuz." diyerek kitaplara hücum etmesinden ötürü kitapseverleri mağdur etmemek adına indirimi sonlandırmış.

Bu ülkede hiçbir iyilik cezasız kalmıyor...

migrosta piringıls çeşitleri 10 tl...... 50 tl cips alışverşine 10 money veriyor...... bilginize.......

Offf bakın arkadaşlar çok kırılıyorum telefon almam lazım yardım edin bana:(
Soğutmuş olacağım ama Note 10 lite' da wi-fi problemi, ghost screen, yakınlık sensörü sorunu (kulağına götürdüğünde ekran her zaman kapanmıyor başka şeyleri açıyor) gibi bazıları kronik bazıları şansa kalmış sıkıntılar var.

Soğutmuş olacağım ama Note 10 lite' da wi-fi problemi, ghost screen, yakınlık sensörü sorunu (kulağına götürdüğünde ekran her zaman kapanmıyor başka şeyleri açıyor) gibi bazıları kronik bazıları şansa kalmış sıkıntılar var.
Tamda adamına söyledin ben takıntılıyım :( gitti bu da ayyy ne alcam ben haa neee:(

Samsung al ios sevmiyorsan. Antin kuntin markalar alma... iosu bir kez kullanan vazgeçemiyor.
bknz. Ben

Geri