Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nasil tanistigimiza baktim profilde. (Profilim hatira defteri gibi zaten ) bi arada profilime girenlerin cogu banlanmisti ugursuzluk bende mi diye yazmistim forum geneline. Canı banlanmak istediginden midir nedir bana yazdi.p o yazis bu yazis hala yazisiyoruz bagimlilik yapiyor insanda .)
Burayı sevilir kılan kişilerden biri kendisi. Hiç değiştirmediği avatarı, meraklı kişiliği, okunası yorumları ile sevdiğim arkadaşlardan. Bilime meraklı, tartışmaya açık, bir de Nilü'sünü çok seviyor. Kimseyle paylaşamıyor.pp
ben en çok zanpakuto sunu merak ettim şu anda , tanımıorum ama ufak tefek fikirlerimi diğer arkadaşların yorumu destekler nitelikte olmuş , arama kısmına bleach yazınca çıkan üye bu güzel bir durum
Oturup yazdıklarını okuyup saatlerce düşünebileceğin kaliteli bir insan. Bir insanın kalitesi sadece bilgi, kültür ve ahlak seviyesiyle değil aynı zamanda sadeliği ve üslubuyla ölçülür ise Shinigami buna en iyi örnek olur.