ÜSözlük Shinigami

• Kullanıcı W
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
hakkımdaki yanlış saptamaları nedeniyle çok sevmediğim bir üye

Nasil tanistigimiza baktim profilde. (Profilim hatira defteri gibi zaten ) bi arada profilime girenlerin cogu banlanmisti ugursuzluk bende mi diye yazmistim forum geneline. Canı banlanmak istediginden midir nedir bana yazdi.p o yazis bu yazis hala yazisiyoruz bagimlilik yapiyor insanda .)

Kendi ifadesini göz önüne alacak olursak burda olması için hiçbir neden yok ..
Ama burda olması forum adına kazanç

Çok tatlı birisi
arışı sempatik yahu.

ayın kabası seçilen üye. benim banlanmama neden olmuştu

bir shinigami olsa muhtemelen "HİNAMORİ" olurdu
avatarına espada koyucaksan en azından o "neliel" olmalıydı

ama 10 espadadan en enrique iglesias bakışlısını seçmiş delikanlıda bir espadadır o ayrı tabi

ayrıca beyler ulqiorra cero osquras kullanabilen tek espadadır arrancar demek biraz yiğidi öldürüp hak yemeye benzior

çünkü 2. salınımı yapan tek espadadır

2017'de gosterime girecek olan filmde Shinigami'yi Willem Dafoe seslendirecekmis

Mütevazi editörlerimizden. :)

bleach in filmide çıkıo hadi bakalım

Burayı sevilir kılan kişilerden biri kendisi. Hiç değiştirmediği avatarı, meraklı kişiliği, okunası yorumları ile sevdiğim arkadaşlardan. Bilime meraklı, tartışmaya açık, bir de Nilü'sünü çok seviyor. Kimseyle paylaşamıyor.pp

Sevgiler, saygılar efendim.

ben en çok zanpakuto sunu merak ettim şu anda , tanımıorum ama ufak tefek fikirlerimi diğer arkadaşların yorumu destekler nitelikte olmuş , arama kısmına bleach yazınca çıkan üye bu güzel bir durum

Oturup yazdıklarını okuyup saatlerce düşünebileceğin kaliteli bir insan. Bir insanın kalitesi sadece bilgi, kültür ve ahlak seviyesiyle değil aynı zamanda sadeliği ve üslubuyla ölçülür ise Shinigami buna en iyi örnek olur.

Dişin nasıl oldu demeye geldim?.d

Sevgi dolu. Kanım kaynamaya devam ediyor. :sırıt: :u1:

Benim icin hala gizemli bi tarafi var ama seviyorum bunu. Degisik bi his cunku o herkes gibi degil

Aklıma hep bu sahneyi getiriyor.

[YOUTUBE]SeNDzbFv2f8[/YOUTUBE]

Bilimsel bir üyemizdir, günde 2 sayfa bilimsel makale okumayınca eli titremeye başlar, nikneymine hiç girmeyeceğim.

Geri