Shinigami hanımın bitmeyen sitemleri

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Mis gibi işte. Tam kafa dinlemelik ortam. Burda da yolda ölsen telefonla videoya çekiyorlar. Aynı şey
En azından video çekilene kadar burda ambulansıda aramış oluyorlar hakkımızı yememelisin Sjsjsjs

Ya bazi insanlarla calismak cok tatli degil mi? O kadar profesyoneller ve guler yuzluler ki. Ay canlarim benim, umarim tekrar beraber calisiriz diyip yanaklarini sikasim geliyor <3.

Olumlu bişey söyledi not alalım Sjsjsj

Bugün de uyumaktan yanları ağrıyan bir Shini bırakıyorum buraya Sjsjsj

Dun isten erken ayrildim, evde yaparim biraz dinleneyim diye. 12 saate yakin uyudum :( Her yanlarim agriyor uyumaktan jklhgfk

Tanrı sizleri ve sevenlerinizi Shini hanımın gazabından gorusun. Sessizce konudan çıkıyom... Burnundan nefes alıyor duyuyorum (hmmfss)

ben shini'nin sitemlerini, herkes kendi geyiğindeyken aniden belirip ''çok kötüyüm çocuklar'' cümlesiyle hepimizi korkutup, ''çok yedim çoook'' demelerini, adım zorunluluğu koyan şirkete gönül koymalarını, başlayacağı kitaplara başlayamayıp kitabı sorumlu tutmalarını, bütün bu isyanlar ve sitemler arasında da hepimize ayak uydurup kahkahalar patlatmasını çok seviyorum. iyi ki var <3

tabi kadın napsın bizim gibi ırga.. ay üyelerle uğraşa uğraşa sinirleniyor..

nöbetteyse sıkıntı tabi
allah yardımcısı olsun, yoksa tabi yapacak bir şey yok olduğu kadar.

Geri