Shinigami hanımın bitmeyen sitemleri

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
**
Yazi yazmaktan nefret ediyorum. Tum hucrelerim savas halinde su an. Nasil kacabilirim diye bakiyor. Resmen 3-4 saatte bitirebilecegim bir sey, benim icin cin iskencesine donusuyor. Tez yazma donemim de boyleydi benim.

**
Hic acisiz bir curry yiyemeyecek miyim ben? Adamlara ozellikle acisiz diye yaziyorum, yine midemi 15 gun yakacak acilikta geliyor. Bence Hindistan,Pakistan gibi ulkelerde aci olmadan yemek nasil oluyor kavrami yok. Basiyorlar aciyi, yandim anam turkusu cigiriyorum su an

Hiç olumlu bişey yazdığını görmedim okurken çok gülüyorum Sjsjsjsj
Hep bir telaş ve kaygı hissettiriyor bir konuya yazdı ise bakalım ne sitem etmiş diye giriyorum konuya Sjsjsj

Bana çok sempatik geliyor hatta yazarken kaşlarını çatıp mırıldanarak yazdığını düşünüyorum Sjsjsj

Shinin bu konuya vereceği tepkiyi merak ediyorum… zira hala çözemiyorum

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Shinin bu konuya vereceği tepkiyi merak ediyorum… zira hala çözemiyorum
Sanane sanane benim sitemlerimden bıktım senin gibi tiplerden herşeye karışıyorsunuz agzımızın tadı ile sitem bile edemiyoruz. Sizin gibilerin yüzünden forumdan soğuyorum. Bıktım anam türküsü çığırıyorum şuan "

Der bence : D

Sanane sanane benim sitemlerimden bıktım senin gibi tiplerden herşeye karışıyorsunuz agzımızın tadı ile sitem bile edemiyoruz. Sizin gibilerin yüzünden forumdan soğuyorum. Bıktım anam türküsü çığırıyorum şuan "

Der bence : D
Daha sert bi tepki alabilirsin benden demesi…….

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Kendisini kimseye beğendirme derdi olmadığı gibi oldukça samimi ve dobra davranıyor. Sitem ettiği konuları pek bilmiyorum ancak bilimsel konularda yazdıkları oldukça değerli ve emin olmadığı konuda araştırma yapmadan yorum yazmamasını da çok takdir ediyorum.

Bu kara cuma indirimleri icin yine zibilyon alinacak listesi yaptim. Hayatimdan nefret edip, yine baslarim sizin indiriminize diye bitecek gibi duruyor. Indirimlerden de online alisveristen de nefret ediyorum.

Yine nefret etmiş Sjjsjsjs

@Larien hani sen şey yapıyordun ya bu yazıları hep toplayıp caps yapıyordun ya yapsan çok güzel olur bence Sjsjssj

Yööö trde die biliyorum.

Aklımda Avrupa diye kalmış. Dedim Avrupa’da yaşayan insan neye sitem edebilir
Onlarda oranın tenhalığına bozuklar mesela bir akrabam şey der hep yolda ölsen kimse bakmaz ambulans çağırmaz der :d

Geri