She`

Konu sahibi son olarak 3065 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sevdiğim adminlerden , iyi birisidir yardım sver ve kuralcıdır :D

She` senin konu açılmamış ben açayım bari :)
Evet gelelim sana, başta çok soğuk, ukala, itici gelmiştin ama az çok konuştukça hiç de öyle biri olmadığını gördüm. En önemli ortak noktamız fazla fanatiğiz ikimiz de. Tam bi gs aşığısın. Ve en önemlisi Ceo'na aşıksin. Kişilik olarak ağır, oturaklı, nerde ne konusacagini bilen, özünde iyi kalpli birisin her ne kadar sert kadını oynasan da. Karadeniz gibi hırçın ama sonra durgunlaşıyorsun birden. Yokluğu hissedilen üyelerden birisin. Ve forum geneli seni seviyor, sıkıyorsa sevmesinler ;d
Allah'm tüm hayatında dilediğin şeyleri nasip etsin, sevdiceğinle mutluluklar diler ve yoluma devam ederim :)

O forumun kraliçesidir, benim için ilk arkadaş, ilk güvendiğim, ilk dostumdur, en çok en diye seçtiğim şahsiyettir, değerlidir, sevgi pıtırcığıdır, her zaman sevip sevileceğine inandığım nadir kişiliktir...:cici:

Vallaa forumun ana kraliçesi:D seviyorum kendisini :phem yardımsever, hem eglenceli,hem bir o kadar duygusal...
sanırım sevmeyen yoktur kendisini.

She`

Hic tanimam kendisini ama Galatasaray bizi bagliyor sanirim nedensiz kanim isindi. =)

She`

Hic tanimam kendisini ama Galatasaray bizi bagliyor sanirim nedensiz kanim isindi. =)

Demisim.Kanimin isinmasi sebepsiz degilmis. Galatasaray disinda bizi baglayan bir de quLaRa varmis. En az quLara kadar sevdim @She yi. Bir yönetici olarak ise ne zaman yardim istesem yardimci oldu. Mütevazi, anlayisli, yasindan cok daha olgun, yardimsever adminice; Allah güzel gönlüne göre versin.

Biraz önce konu açarken mesaj sayıma baktımda 1904 müş , dedim 1905. mesaj adminimizin konusuna yakışır :)

Sadece admin oldugunu, koyu cimbolumlu oldugunu ve ceoyu cok sevdigini biliyorum :p

She` Saygı duyduğum nacizane benliğe sahip bir arkadaşım kendisi ,
Forum genelinde heraldeki sevmiyeni yoktur desek yeridir :)
Cap canlı neşe dolu , neşesini etrafınada veren bir özelliğe sahip
Gayet doğal , hiç bir yapmacık yanı olmayan , koyu fanatik birisi
Aşk'ı Ona bu gücü veren olsa gerek Rabbim nazarlardan sakındırsın ilişkilerini..
Senin gibi biri ile arkadaş olduğum , vede muhabbet ettiğim için kendimi
çok şanslı görüyorum , senin gibi insanlar günümüz dünyasında azınlıkta kalmaya
Başladılar.. Herşey gönlünce olması dileği ile , Hörmetler .

Adım Geçmiş Bana da Söz Hakkı Doğdu :D
She` mmm Buraya Gediğimde Dürüst Davranan Samimiyeti Göstermelik Olmayan Benim Sakinliğime Karsın Onun Cıvıl Cıvıl Olan Herseyini Paylasan Buradan Ayrılmama Rağmen Dostluğunu Hiç Bırakmayan Canım Benim

ZeN Ablam Bu Alemde Tanıdığım 2.ci Delikanlı Ablam Benim. Tanıştığımız ilk gunlerde çok sohbetimiz Olmasa da Kanlarımız Çabuk uyustu Son Söyleyeceğini ilk söyler Ama Doğru Söyler. Kader Birliği Yaptığım Gercek Ablam Saydığım Değerli İnsan. İsmi de Karakteri de Onu Tanıyanlar Tarafından Ne Kadar Uyustuğunu Bilir. İyiki Tanımışım Ablacım

@She`

Burda tanidigim en deger verdigim insanlardan birisi o. Yoneticiligine dicek soz bulamiyorum,bir insan bu kadar mi dusunceli,bu kadar mi anlayisli ve bu kadar mi iyimser olur.. Elinden ne geliyorsa yapmaya calisan birisi o. Yonetimin icerisine kendisini kim dahil etmisse ona tesekkur ederim.

Hic sanmiyorum ki disarida farkli bir yapiya sahip olcagini,hem basarili,hem anlayisli,hem iyi,hemde asiksindir. Hep oyle kal. :)

She` ...

Yaprak demek benim forumda kalma sebebim demek..
Hayatımda yaşadığım en kötü sorunu bilen tek insan. Ölümle burun burunayken bana moral veren melek.
Ben öleceğim korkusundayken o beni toparlamaya çalışan kişi.
O kadar başka ki yeri, burda romanda yazsam anlatmamin mümkünatı yok.
Onla konuşurken yanımdaymışçasına konuşuyorum.
Aramızdaki yaş farkına rağmen o kadar yakın hissediyorum ki seni.
Ki eğer birgün yolum onun yaşadığı şehre düşerse görüşmek için yalvarırım bıktırana kadar. :o
Bambaşka bir yerin var bende melekRuhlum. Herşey gönlünce olsun.
Seni bir başka seviyorum.
Hep benimle kal.. :srl:

Tam 38 kişii yorum yapmış bir Allahın kulluda kötü bi yanını söylememiş ,

Sen meleksin melek :)

Hep buralarda kal arkadaşım ,

She`

Yardımsever adminimiz.. Yaprağımız..
Buraya geldiğimde içtenliğiyle ve samimiyetiyle beni çok şaşırtmıştı.. Kafasında bitek halesi eksik :cici: ; o kadar Melek yani (: Elinden geldiğince herkese ve herşeye cvp vermeye çalışıyor.. Sabrına hayranım.. Çok mütevazi..Bu halleri de zaten karşılıksız kalmıyor; herkes tarafından sevilmek , bunu başarabilmek zor bişeydir bitanesi; sen bunu çoktan başarmışsın.. Ki zaten hak ediyorsun.. Seni sevmeyen aJdar olsun!!! :D
Hersey gönlünce olsun güzeller güzeli..

Nickini gorunce aklima hep su gelecek;

"Ne desem bilemedim ki"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri