She`

Konu sahibi son olarak 3065 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
She`

* Kaan'ın biricik aşkı :cici:

* Forumda başarılı bulduğum sevdiğim cana yakın arkadaşım :srl:

Neşeli yardım sever adminimiz :) Hoş Sohbet olmasıyla beraber Gs li olmasıda çok güzel. He bi de Zil Zurna Aşık tabi kendileri :p :)

Aşk'ı yücelten , aşka anlam katan ve hala gerçek aşkların olduğunun en güzel kanıtı..
Evdeyken en çok özlediklerim listesinde ilklerde ;)
Seviliyorsun Bayan Aşık :p

Sevdiğim dostumun askere gittiğinde bana emanet ettiği, ve emanetine hic bir zaman hıyanet etmiceğim insan. Seviliyorsun Yaprak :*

sıcak kanlı ,sevecen ve askı en iyi yansıtan kişi herkes tarafından cokca seviliyo(:

Fanatik mi fanatiik aboo :D
Çok sabırlı be arkadaş :hih:
Samimi, sevecen bir admin :cici:
Görevini en iyi şekilde kullanıyor.

Forumumuzun admınlerınden yardımsever,sıcak kanlı,eglenmesını ve eglendırmesını bılen sevdıgım saygıdeger arkadasım.
Tam bır fanatık:D

Gördüğüm en yardımsever insanlardan. Çok da sempatik. Mutluluğu hakettiğini düşündüğüm nadir insanlardan. Güzelliklerin , şansın ve mutluluğun hep onunla olmasını diliyorum. ^^

Bambaşka bir dünya..Öyle güzel Aşk Yaşıyo ki..Gecen uzunca sohbet ettik.Yaşından çokca Olgun.
Rabbim o güzel tertemiz kalbine göre versin.Gönlünde ki Yari sana hayırlısıysa nasip etsin.
İyiki varsın:)

aşık kelimesini kullandığımda ilk aklıma o geir oldu sevgisini ve sevdasını onun kadar seviyorum

benim yöneticim başım sıkıştığında ilk ona koşuyorum

o kadar tatlı bir insan ki onu nutella ya benzettim o yüzden ona adminella diyorum :cici:

o olmasaydı burda olmazdım sanırım :) sevmeyen kimsede yoktur heralde.. Ceo ilede cok uyumlular iyi ki tanımısım :)

İLK GELENLERE SOGUK KANLI AMA İÇİNE GİRİNCE TANISINCA TATLI BİR KIZ :) bİRDE hemşom olur :)

Tertemiz cok iyi bi adminimiz. Forumca cok sevilen ayrıca ceosunu cok seven bi aşık.ne desek ne istesek asla iki ettirmez.Yenilikçi eğlenceli düsünceli admin. İyiki varsın :)

ilk geldiğimde ısındığım ilk insan :) samimiyeti yazılarına bile taşmıştı ki buna kayıtsız kalmak ahmaklık olurdu :)
Aşkını kıskanıyorum bilesin :hih: :p
Hep hayatımda var ol :dyg:

onunla henüz tanışmadık ama yardmsever iyi kalpli biri bide aşık sanırım :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri