Heavenly
Gümüş Üye
Döv fakat işe yaramayacağını ben dile getiriyim![]()
Ya uff acıların kadını gibi surat asıp durma ya valla moralim bozuldu he
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Döv fakat işe yaramayacağını ben dile getiriyim![]()
Ya uff acıların kadını gibi surat asıp durma ya valla moralim bozuldu he
Tamam Renkdaşım sustum ben
Sus diye söylemiyorum kendine gel biraz canım benim,lütfen..
:lutfen:
EVETTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTT :p
Yaşasın o halde![]()
@She` kötü haber vermek gibi olmasın askerlik düşerse senin abine vurmazAbin gene normal 15 ay askerliğini yapacak, neden dersen eğer yasa çıkarsa bu yasa bir sonraki celp döneminden başlıyor yani abin askere başladığında artık o 15 aylıklık askerliğini yapıcak abinden sonra gelicek ilk tertip 12 ay yapar. Abine vurmaz, örnek vereyim şöyle ; Abin 3 gitti, yasa çıkarsa 4 ler 12 ay yapar 3 giden 15 ay yapar Böyledir.
Hahahayyy :p :zuha:
Haberleri iyi dinle tamam mı canım![]()
Yeni yasa ile Ekim ayı sonunda yürürlüğe gireceğini söylediler. Askerde olanlar dahi 3 ay önce terşis yapıcak. Yani Abim Mayısın 16 larında gelicekti Şubatta gelicekk :p Zaten Şubatta gitmişti Şubatta da Gelir Allahın İzniyle.
@HeavenLy duydunmu renkdaşımmmm bizimkiler erken gelicekkkkkk
Duydun bitanemmm (: merak etme sen yasa çıkarsa askerliği 90 günün üstün kalan herkese vurucak.İnşallahta erken gelecekler.
Abimin nişanlsıı aradı ilkin Yaprak duydunmu yasayı dedi Tatlı bir sesle . okadar sevinçliki anlatamam)
Imm şey yengecim tam bi netleşsin de öyle sevinelim havesimiz kursağımızda kalmasın dedim :p