-
-
-
-
-
Seytan melekler den mi yoksa cinlerden midir?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kadınlarla yarışabilir :p
Allahın meleklerinden olduğunu söylüyorsun ama seninde belirttiğin ayette -ki tamamen senden alıntı yaptım- cin taifesinden olduğu açıkça beyan ediliyor.Bu ayete göre melek olduğunu söylemek insanı küfre götürür.Çok hassas bi konuda ilim sahibi olmadan konuşmak çok sakıncalıdır...
(Meleklere, Âdem’e secde edin demiştik. İblis’ten başka hepsi secde etmişti. O, cinlerden idi. Rabbinin emrinin dışına çıktı. Ey insanoğulları! Siz Beni bırakıp onu ve soyunu dost mu ediniyorsunuz? Halbuki onlar size düşmandır. Kendilerine yazık edenler için bu ne kötü mübadeledir, takastır) [Kehf 50]
Kafir Ettin 2 dakikada.
Bu tarz tartışmalarda olduğu gibi yine yanlış anlaşılmalar oluyor.Ben asla sana kafir demedim dememde.Bu benim haddime değildir.Sadece konunun hassas bi konu olduğunu ve dikkat edilmezse küfre götürebileceğini söyledim ki ; bu sözüm geneleydi sana değil.Eğer bu şekilde anladıysan kusura bakma