Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Diyarbakır taraflarına giden var mıdır ya... lütfen bana @Psinoza 'yi bir bavula koyup getirir misiniz.... mahkeme kararı yüzünden şehir dışına çıkamaz da.......
Ben varım, kargolayım mı arkadaşı?Diyarbakır taraflarına giden var mıdır ya... lütfen bana @Psinoza 'yi bir bavula koyup getirir misiniz.... mahkeme kararı yüzünden şehir dışına çıkamaz da.......
Yeterince tatlısın.. gerek var mı??aa bak şalgamın yeri ayrı şimdi asla bir kıyas olamaz. ama arada da ağzımız tatlanmasın mı?…
Kestane şekeri kırmızı çizgimiz.. ilk kurşunu atan Hasan Tahsin gibi, adam bir kestane şekeri gönderdi, sonrasında olanlara bak..ya şına bak sanki şikayetçi..olayları görmüşmüş….elinde çiğdemle izledin sdkkdj
ilk kaos bile sayemde başlamış….ip adresimin aylarca banlanmasını hiç hak etmemiştm. ohh iyiKestane şekeri kırmızı çizgimiz.. ilk kurşunu atan Hasan Tahsin gibi, adam bir kestane şekeri gönderdi, sonrasında olanlara bak..
Şalgam, kestane şekeri bilmem.. sen iste sana canım feda Hilalcimhaha.
Senin güzelliğin bir kaos sebebi.. aman dur anma gelir falan ahaha.ilk kaos bile sayemde başlamış….ip adresimin aylarca banlanmasını hiç hak etmemiştm. ohh iyi
ki gitmiş x utanmasam kına yakıcam
keşke yalakaları da onla bir gitseydi ya. neyse dur allah korusun kdkfjSenin güzelliğin bir kaos sebebi.. aman dur anma gelir falan ahaha.
11 bebiş için deAralık’ta Özbekistan’a gideceğim şimdilik 10 kişi kadar kalpak siparişi etti babam da dahil : )