Ölmessem 6ci ayda. Listeni hazirla. Iphone14 almam hayir!!Sen ne zaman geliyorsun buraya sipariş verelim?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ölmessem 6ci ayda. Listeni hazirla. Iphone14 almam hayir!!Sen ne zaman geliyorsun buraya sipariş verelim?
Amerika/Avrupadan bisey lazimmi?
O kötü bir şey ya, onun başlığı tuvalet kağıdı konusu ahsjdjjd ha başka bir anlam varsa eğer ok xdhilal den izmir bombası..... ;))))))
Zaten ben kaos bilmem beyefendi ne anlarim.. latife ettim ::dKaosluk başlık değil bunlar hanımefendi, onların kategorileri başka. Ne kaosluk başlıklar açılır da, neyse![]()
6. aya kadar 5-6 seyahatim var benim sağol agshdjjdÖlmessem 6ci ayda. Listeni hazirla. Iphone14 almam hayir!!
Basimi belayami sokacaksin be adamlikid marijuana istiyorum ben, elektronik coğara gibi vardı arkadaşım getirmişti bitti ya.
Havasi batasica. Dusersin elime6. aya kadar 5-6 seyahatim var benim sağol agshdjjd
zeki adamsın...... yakalaman gerekiyordu.... izmir bomba ve hilal.... BEN DAHA NAPİM........O kötü bir şey ya, onun başlığı tuvalet kağıdı konusu ahsjdjjd ha başka bir anlam varsa eğer ok xd
Online diyetisyenimdem hiç memnun değilim ya hiç detox falan vermiyor..ben ilkokul 3. sınıftan beri anıtkabire gitmek istiyorum
online diyet için dm
bir şey olmaz ya tester parfüm de bir şey de, yanındaki dayının makattan kaktır çıkışta alırsın en kötü.Basimi belayami sokacaksin be adam
Olsun özellikle açıklama yapmanı bekledim agsjdjkdzeki adamsın...... yakalaman gerekiyordu.... izmir bomba ve hilal.... BEN DAHA NAPİM........
Bide bu dediklerini yapmazmiyim.. cok sagol:Fbir şey olmaz ya tester parfüm de bir şey de, yanındaki dayının makattan kaktır çıkışta alırsın en kötü.
işte yaa ekmeğimizin peşindeyiz yine :honk:Online diyetisyenimdem hiç memnun değilim ya hiç detox falan vermiyor..
Sözleşme biti mi fiyatta anlaşırsak seninle başlayalım.. :dd
Bide bu dediklerini yapmazmiyim.. cok sagol:F
Puu akliniz hep seytanlikda. Ben namuslu esnafimgetiren nasıl getiriyor anacım, demek ki yapılabilen şeyler.
Puu akliniz hep seytanlikda. Ben namuslu esnafim
Yaaane var yani şurada gariban sevindirseydin, iki hayır duası alsaydın.
Yaaadddd dusinim :
s