Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
yapılcan dinlenme tesislerine gece 3 gibi gidip bi sigara yakar mısın rica etsemAksaray’dan bişey isteyen olursa bir dm uzağım.
(Aksaray’dan bişey isteyecek kadar vizyonsuz üyeleri ifşalama postu)
Hoş geldin Keroyapılcan dinlenme tesislerine gece 3 gibi gidip bi sigara yakar mısın rica etsem
Üçlüyü kaça satıyorsun?Tiran'a dönünce 4 gr. koko benden.. isteyen yeşillendirsin.
Aaaa torbacı değilim ben.. bedava sevdiklerime..Üçlüyü kaça satıyorsun?
hoş buldum hatem, gidiyo musun tesise :honk:Hoş geldin Kero
İnan bana yakınından bile geçmek istemiyorum ama yolum düşerse bir sigara yakarım senin içinhoş buldum hatem, gidiyo musun tesise :honk:
arifçe de gitti….. ondan da kestane şekeri isterdimKestane şekeri geldi aklıma xd
Temelli mi gitti :/ bana şarap gönderecekti hayinnnnarifçe de gitti….. ondan da kestane şekeri isterdim((((
Yahu şalgam üstüne kestane şekeri mi istenir.. lütfen seviyeyi düşürme Stockholm.arifçe de gitti….. ondan da kestane şekeri isterdim((((
aa bak şalgamın yeri ayrı şimdi asla bir kıyas olamaz. ama arada da ağzımız tatlanmasın mı?…Yahu şalgam üstüne kestane şekeri mi istenir.. lütfen seviyeyi düşürme Stockholm.
En son kestane şekeri gelince olan olayları gördük..
ya şına bak sanki şikayetçi..olayları görmüşmüş….elinde çiğdemle izledin sdkkdjYahu şalgam üstüne kestane şekeri mi istenir.. lütfen seviyeyi düşürme Stockholm.
En son kestane şekeri gelince olan olayları gördük..
ben arifçe’den istiyorum. TŞK….Arkadaşlar bana kestane şekeri gönderen beyefendi hala forumda ve aktif biri, isteyene özelden profilinin linkini salarım jdkskwkwkwkwk.![]()
O bana da gönderecekti bi ara.......... Sözünde durmadı üzdü, teşekkürler.ben arifçe’den istiyorum. TŞK….
kolpa mı diyorsun……O bana da gönderecekti bi ara.......... Sözünde durmadı üzdü, teşekkürler.
Kolpa müzik grubu değil miydi ya.........kolpa mı diyorsun……