aegishjalmur
Platin Üye
Konu istediğim kaos seviyesine çıkmadı .( çıkıyorum ben burdan, bir şey olursa tagleyin
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Böyle konulara pek uğramam ve tesadüfen gördüm bak.. lütfen etiket yapalım. Bu hafta hallediyorum hemencecik.run 'dan şalgam istiyorum..... ilk talebim bu yönde...
Konu istediğim kaos seviyesine çıkmadı .( çıkıyorum ben burdan, bir şey olursa tagleyin
Ya bir gözümüz şenlensin 3-5 mesaj…Sen demi Plesküs, pardon Brütüs!
aralıkta elinizde efendim..taze taze..sjdkjddjdjhilal den izmir bombası..... ;))))))
O neymiş ya yarısını da bize ver agshjdaralıkta elinizde efendim..taze taze..sjdkjddjdj
ksldjsj ben karışmam stock paylaşmak ister mi ona sor….O neymiş ya yarısını da bize ver agshjd
sanırım sen daha çok bir şey istenilen taraf olacaksın.juju’dan angara simiti
İstanbulun bir şeyi meşhur değil ki.. olsa canları sağolsun..sanırım sen daha çok bir şey istenilen taraf olacaksın.
mültecisi meşhur götür at kucaklarına bir tane şasldjşasdİstanbulun bir şeyi meşhur değil ki.. olsa canları sağolsun..
ASLA......ksldjsj ben karışmam stock paylaşmak ister mi ona sor….
Cidden Yozgatlısın sennnn sklskgidenin dönmemesi ve zaten orada olanların hiç gelmemesi dışında yozgat'tan bir şey isteyen var mı
yobazı. tutup getireyim bi tane sana jdfgCidden Yozgatlısın sennnn sklsk
Nesi meşhur? Sklksks
Yok almayayım skljsk yeterince var etrafta sklskyobazı. tutup getireyim bi tane sana jdfg
bu hakiki ama halis muhlis kjdfgYok almayayım skljsk yeterince var etrafta sklsk