Sevmek mi? Sevilmek mi?

Konu sahibi son olarak 2545 gün önce görüldü

Sevmek mi? Sevilmek mi?

• Sevmek

Kullanılan: 1 25.0%
  • Sevilmek

Kullanılan: 3 75.0%

• Kullanılan toplam oy
    4
Sevmek ..sevildiğinden daha çok eminsindir bu duygudan .Sana aittir çünkü.
Ve;
Sevmeyi bilmeyen yurek kararır ne kadar sevilse de onu bile anlamaz , anlayamaz .

tamam ya
bişey demiyorum

İnsan Sevdiğinden emin olabilir ama sevildiği kısmında şüphe vardır.

Sevişmek. Öyle seksli manada değil. Gülmek-gülüşmek gibi düşün

Sevmek zahmetli, sevmeden sevilmek zulüm.

Her şeyin işteşi güzel kardeş. Karşılıklı çek misali.

images

~facebook dayısıyımdır artık~

Sevdiğin kişi tarafından sevilmediğin sürece, hissettiğin sevginin bir anlamı da kalmıyor ve bu sebeple her ikisi de dengeli bir şekilde olmalı, ne bir taraf fazla ne diğeri daha az...

Sevilmek dedim ben. sevilirsem sevebilirim veya sevmeye baslayabilirim

Esasen tek taraflı olduğu sürece her ikisi de yetersiz. Özellikle sevilmek boyutu sizden yana yönelim yoksa eziyet olabiliyor. Fakat sevmek hissi çok çok özel.

pastırmalı yumurtaya ekmek banmak.

Sevilmek. Sevmek dediğin senin seçimin olan bir durum ama sevilmek senin seçimin ya da iradende değil, sevilmek için seçilmiş olmak daha güzel.

karmanın sevilme sorunu olmadı
sevme konusu biraz sıkıntılı

geçen gün forumda aklını fikriyatını özel bulduğum hatun kişilerden biri bana şu cümleleri kurdu: "hissetmeyi çok seviyorum. birini sevdiğim zaman bile mesele aslında hiç kişiler olmadı. onları elçi ettim kalbimdeki köprüye. hissetmeyi çok sevdim ben. bu hep böyleydi"
ben bu cümlelerden hem hüzünlendim hem etkilendim biraz. bazıları için sevme eylemi,kişilerden bağımsız bir duygu olarak çok özel.

bana gelince, ben çok kesin ya da keskin konuşmamakla birlikte sevilmediğimi, değer görmediğimi hissettiğim yerde sevmeyi bırakabilirim. öncelikli duygum hangisi aslında bilmiyorum. sadece sevildiğim için birini sevmem de mümkün değil. galiba biri olmadan diğeri de benim için etkisiz. o yüzden sevişelim. hayır hayır, konu yine sekse gelmedi kdjskl öyle değil. karşılıklı birbirimizi sevelim. işteşlik. duygusal olarak yani .d bağlayamadım ama siz anladınız

Başkaları tarafından sevilmek, Süreyya'yı sevmek.

sevilmek fena değil

sevmek çok fena

o yüzden sevmek

Geri